Tiesitkin jo todennäköisesti sen, että voit avata hotellihuoneen oven ja aktivoida hotellin hissin sovelluksemme avulla – mutta tiesitkö, että tarjoamme nyt myös mahdollisuuden lisätä avainkortin suoraan Apple Lompakkoon? Hotellivierailusi sujuu siis entistäkin kätevämmin. Fun fact: yksi hotelleistamme Ruotsissa oli ensimmäinen eurooppalainen hotelli, joka tarjoaa tämän toiminnon!

Man looking at his smartphone. Photo: Mehdi Lamaaffar, Unsplash.

Tämä on mielestämme melko merkittävä asia! Nyt saatat pohtia, missä hotellissa tämä avainkortin lisäämismahdollisuus Apple Lompakkoon on tarjolla. No, kyse on Clarion Hotel® Postista Göteborgissa – teemme kuitenkin jatkuvasti työtä sen eteen, että tämä toiminto tulee tarjolle useammissa hotelleissa. Elämme siis varsin jännittäviä aikoja!


Pohditko kenties sitä, miksi keskitymme niin voimakkaasti digitaalisiin avainkortteihin? Syy on lähes itsestään selvä: tällöin on yksi asia vähemmän muistettavana, huolehdittavana ja vaarassa kadota. Kaikki löytyy nyt puhelimesta, joka kulkee joka tapauksessa mukanasi kaikkialle! Sinulla on varmasti jo muutenkin tarpeeksi asioita muistettavana ollessasi reissussa, vai mitä?


Clarion Hotel PostClarion Hotel Post on Euroopan ensimmäinen hotelli, joka tarjoaa avainkortin Apple Lompakossa kaikille iPhonen käyttäjille.


Miten Apple Lompakon avainkortti eroaa sovelluksemme avainkortista?


Kuinka Apple Lompakkoon lisätty avainkortti sitten toimii? Ja miten Apple Lompakon avainkortti poikkeaa hotellihuoneen oven avaamisesta sovelluksemme avulla?


Tavallinen mobiiliavainratkaisumme hyödyntää Bluetooth-teknologiaa, mutta Apple Lompakossa avainkorttia käytettäessä Bluetoothia ei tarvitse aktivoida. Sovellusta ei tarvitse edes avata – eikä edes puhelinta! Luit aivan oikein. Mitään painikkeita ei tarvitse painaa eikä puhelimen lukitusta avata. Puhelin asetetaan vain oven luona tai hississä olevan digitaalisen lukijan lähelle, ja voilà! Mainitsimmeko jo, että sen käyttö on helppoa?


Lisäbonus: Apple Lompakkoon lisätty avainkortti toimii myös silloin, kun iPhonen tai Apple Watchin akku on loppunut tai se on suljettu – jopa viiden tunnin ajan.


Apple Wallet keyTältä Apple Lompakkoon lisätty avainkortti näyttää iPhonessa.


Kuinka avainkortti aktivoidaan Apple Lompakossa?


Voit lisätä avainkortin sovelluksen kautta milloin tahansa ennen check-iniä – tai halutessasi check-inin jälkeen – ja se aktivoituu automaattisesti heti, kun olet kirjautunut hotelliin. Kun olet lisännyt avainkortin Apple Lompakkoon, se synkronoituu automaattisesti Apple Watchin kanssa, jos sinulla on sellainen.


Millaisia mahdollisuuksia Strawberry-sovellus tarjoaa?


Avainkortti on lisättävissä Apple Lompakkoon tällä hetkellä vain yhdessä hotellissa. Suuressa määrässä (yli 90) hotellejamme on tarjolla edelleen mahdollisuus käyttää mobiiliavainta sovelluksemme kautta, jolloin vältyt fyysisestä avainkortista huolehtimiselta – sovelluksessa voit lisäksi varata hotellin nopeasti, maksaa, kirjautua sisään ja ulos hotellista sekä tarkastella palkintopisteitäsi ja varauksiasi.


PS: Tiesitkö, että tarjoamme avainkortin myös Google Walletissa Clarion Hotel® Postissa? Se on maailman ensimmäinen hotelli, jossa tämä toiminto on tarjolla! Voit lukea lisää Google Walletin avainkortista täältä.