Mitä tapahtuu, kun kaksi väsynyttä pienten lasten äitiä kirjautuu sisään urbaaniin ja siistiin Comfort Hotel® Xpress Youngstorget -hotelliin? Astu sisään ja lähde kanssamme tavallisesta poikkeavalle hotellivisiitille.

Barception at Comfort Hotel Xpress Youngstorget.
Barception tarjoilee sekä herkkuja että viihtyisää tunnelmaa

Katso ajankohtaiset kampanjat

Comfort Hotel Youngstorget - chat between friends english 1_16_9


Vähänpä me kaksi neljääkymppiä lähestyvää pienten lasten vanhempaa tiesimme, että nuoruuden lähde löytyisi Comfort Hotel® Xpress Youngstorgetin oven toiselta puolelta – tai siltä se ainakin tuntui! Tiesimme, että Comfort Hotel®- ja Comfort Hotel® Xpress -ketjuilla on lompakkoystävälliset hinnat, niiden hotelleissa on trendikäs sisustus ja ne tarjoavat kaiken vieraiden tarvitseman ilman mitään turhaa. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, millainen tunne tulee, kun hotellin ovesta kävelee sisään."Tajuamme nopeasti, ettei tarvitse olla parikymppinen viihtyäkseen ketjuhotellissa, joka käyttää sellaisia sanoja kuin 'Barception' ja 'Lazy Sundays'"Jonkun mielestä Comfort Xpress -hotellit saattavat näyttää "halvoilta", mutta huomaamme heti tyylin olevan yhtenäinen ja siisti, ja tunnemme olomme heti kotoisaksi. Kaiuttimista kuuluu miellyttävän rentoa musiikkia, ja ymmärrämme nopeasti, ettei tarvitse olla parikymppinen viihtyäkseen ketjuhotellissa, joka käyttää sellaisia sanoja kuin "Barception" ja "Lazy Sundays".


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - barception_16_9Bar + reception = barception


Voit jättää aamiaisbuffetin väliin ja kirjautua ulos kello 18


Sanoitko Barception ja Lazy Sundays? Mitä ne ovat? Lazy Sundays tarkoittaa, että sunnuntaisin voit kirjautua ulos kello 18:00 (siistiä!) ja Barception on ensimmäinen asia, jonka näemme astuessamme sisään Oslon hotspotilta, Youngstorgetilta. Jos et vielä ymmärtänyt, niin: Bar + reception = Barception. Jotta Xpress-hotellit olisivat mahdollisimman lompakkoystävällisiä, voit aamiaisbuffetin ja hienon hotelliravintolan sijaan ostaa vastaanotosta yksinkertaisen aamiaisen, lounaan, päivällisen, naposteltavaa, kahvia ja muita herkkuja.


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - hang out area_16_9Viihtyisä hengailupaikka seurustelua, maistuvan juoman siemailua tai herkullisen korvapuustin nauttimista varten


Hyvännäköiset paninit, croissantit, jogurtit, smoothiet ja kanelipullat houkuttelevat meitä, ja olemme jo päättäneet huomisen aamupalat ennen hotellin kattoterassille suuntaamista. Hetken kuluttua tulee kuitenkin niin kylmä, että meidän on jätettävä Oslon ylle aukeavat näkymät ja siirryttävä aulan "Working class hero" -työpisteeseen. Huomaamme myös mukavan oleskelualueen, jossa päätämme nauttia aamiaista - yhdessä hieman myöhemmin illalla saapuvan ystävämme kanssa.


Comfort Hotel Youngstorget - chat between friends english_16_9


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - laundromat_16_9Tahritko vaatteesi kebabilla tai mehulla? Ei hätää, voit pestä ne nopeasti pesuautomaatilla. Problem solved!


Näe kaupunkia ja unohda turha hössötys


Kirjaudumme sisään omatoimisesti aulan iPadia käyttäen ja nousemme keltaisella hissillä huoneeseen. Uusiin hotelleihin tutustuminen on jännittävää, vaikka hotelli itsessään ei olisikaan matkamme päämäärä. Siinä tapauksessa olisimme todennäköisesti valinneet ennemmin spahotellin tai THE THIEF -hotellin – ja tyhjentäneet lompakkoa hiukan enemmän kuin tällä ystävien kesken toteutetulla Oslon-reissulla. Juuri siksi valitsimme yhden Comfort Hotel® Xpress -hotelleista – se on hotelliketju, joka on panostanut keskeiseen sijaintiin ja karsinut kaiken "turhan" tehdäkseen yöpymisestä mahdollisimman edullisen. Näin voimme sekä nähdä Osloa että nukkua hyvin. Tarkoituksena on ottaa Oslo haltuun, käydä konsertissa, tehdä seuraavana päivänä hiukan töitä ja nukkua hyvin.


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - room _16_9Hotellihuoneen ei tarvitse olla liian hienostunut hyvien yöunien saamiseksi. Mukava patja, tyyny, pussilakana ja sängyn alla olevat säilytyslaatikot tekevät jo paljon


Tyylikäs sisustus ja fiksut huoneet


Poistumme hissistä kuudennessa kerroksessa ja kuljemme koristeellisten ja värikkäiden seinävalaisimien, kuvioitujen kokolattiamattojen ja suurilla oransseilla numeroilla merkittyjen huoneiden ohi. Todella tyylikäs sisustus saa meidät odottamaan innolla, miltä huone näyttää. Yhtäkkiä näemme kattoterassille osoittavan kyltin, ja ajattelemme heti ymmärtäneemme väärin sen kattoterassin sijainnin, josta käsin työskentelisimme huomenna. Eihän sen täällä pitänyt olla? Tajuamme nopeasti, että tämän täytyy olla toinen kattoterassi, jota voi vuokrata kesäisin yksityistilaisuuksia varten.


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - terrasse at the roof_16_9Kattoterassi ei ole koskaan pahasta, varsinkin kun siellä voi nauttia ihanasta Oslon ylle aukeavasta näkymästä


Comfort Hotel Youngstorget - chat between friends english 4_16_9


Ikä on vain numero!


Meillä on hieman aikaa ennen kuin lähdemme Oslon kaduille etsimään illallispaikkaa, ja päätämme rentoutua hetken – onhan meillä lapsivapaa päivä. Aiomme tehdä jotakin, mitä emme ole tehneet pitkään aikaan, ja tämä erikoisuus löytyy kellarista... Olemme lapsekkaan innoissamme, mutta ensin juttelemme hieman hotellin General Managerin, Kine Høilandin kanssa. Olemme uteliaita kuulemaan, olemmeko me hotellin ainoat pikkulasten vanhemmat, vai millaisia vieraita hotellissa yleensä käy?


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - GM Kine Høiland_16_9Comfort Hotel Xpress Youngstorgetin General Manager, Kine Høiland


– Täällä yöpyy eniten nuorempaa väkeä, mutta myös monia nuorekkaita nelikymppisiä, viisikymppisiä ja kuusikymppisiä. Usein kyse on pikemminkin tarpeista ja toiveista kuin siitä, minkä ikäinen on. Olemme kuitenkin suosittuja myös opiskelijoiden keskuudessa, jotka majoittuvat täällä joskus pidempiäkin aikoja. Joko siksi, että he eivät löydä itselleen opiskelija-asuntoa, tai siksi, että vuokraaminen on yksinkertaisesti liian kallista – etenkin tällä sijainnilla ja palveluilla. Olemme siihen hyvä vaihtoehto, ja meillä on myös omia opiskelijatarjouksia niille, jotka haluavat viipyä muutamasta viikosta useisiin kuukausiin", Kine sanoo."Ihmettelemme, miksi ihmeessä hän tekee oloaan kotoisaksi tuolla tavoin. Eikö kukaan huomaa?"Haluatko yöpyä Comfort Hotel® Xpress Youngstorgetissa? Varaa huone täältä!


Täältä löydät kaikki Comfort Hotel®- ja Comfort Hotel® Xpress -hotellimme Pohjoismaissa


Kuka tämä nuori tatuoitu jätkä on, ja mikä hän luulee olevansa?


Kinen puhuessa huomaamme nuoren tatuoidun miehen ripustavan suurta maalausta seinälle. Hän näyttää hotellivieraalta, ja ihmettelemme, miksi ihmeessä hän tekee oloaan kotoisaksi tuolla tavoin. Eikö kukaan huomaa? Saamme myöhemmin selville, kuka tämä mysteerityyppi on. Kine ei näytä olevan huolissaan ja jatkaa:


– Täällä majoittuu myös useita reissutyöläisiä, jotka asuvat täällä maanantaista perjantaihin, ja pari ihmistä on itse asiassa asunut täällä 2–3 vuotta! Tämä on yksinkertaisesti heidän kotinsa, hän kertoo hymyillen.


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - sign on the wall_16_9Tietysti näin siistissä hotellissa täytyy olla hyviä sitaatteja seinällä!


Comfort Hotel® on edullisin Strawberry -hotelliketjujen vaihtoehdoista, joten emme ole yllättyneitä siitä, että jotkut yöpyvät täällä pitkiä aikoja. Meille kerrotaan monien vieraiden, sekä opiskelijoiden että muiden musiikin ystävien, majoittuvan hotellissa viikonloppuisin, koska he ovat menossa konserttiin Rockefelleriin tai aivan hotellin naapurissa sijaitsevaan Sentrum Sceneen. Comfort Hotel® Xpressin päämääränä on varsinkin keskeisen sijainnin tarjoaminen."Jännitys tuntuu kehoissamme ja sydämemme hakkaavat katsoessamme syvälle toistemme silmiin ja tajutessamme, että tästä tulee hurjaa."Hurjan villi taisto kellarissa


Kinen on lähdettävä, joten emme saa vielä tietää, kuka se salaperäinen ja tatuoitu maalausta ripustava jätkä on. Katsomme toisiimme: Seuraavaksi kellariin! Jännitys tuntuu kehoissamme ja sydämemme hakkaavat katsoessamme syvälle toistemme silmiin ja tajutessamme, että tästä tulee hurjaa. Kuljemme portaat alas ja ohitamme jonkun laittamassa pyykkiä pesuautomaatin koneeseen. Ohitamme Palettilta tilatut ruokalähetykset – yritykseltä, joka vuokraa täällä keittiötä ja toimittaa terveellistä ruokaa sitä sovelluksen kautta tilanneille. Ja siinä se vihdoin on: pingispöytä. Olemme valmiina taistoon!


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - ping pong table_16_9Oletko valmiina hurjan villiin taistoon kellarin pingispöydästä?


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - basement hang out_16_9Kellarissa on kiva hengailla, mutta pingismatsi nurkassa on kaikkea muuta kuin kivaa!


Parikymppisen, pyykkiään odottavan pojan pelästyttäneen huutamisen ja kiljumisen jälkeen tajusimme, että meidän olisi käytävä suihkussa ennen Oslon kaduille vaeltelemaan lähtemistä. Mutta ensin meidän on selvitettävä maalausmysteeri. Nousemme portaat ylös ja menemme katsomaan maalausta. Se on yllättävän hieno, ja tunnemme siinä seisoessamme itsemme taas nuoriksi. Huomaamme tämän olevan kuva, jota voi katsoa pitkään, koska siinä on niin monia elementtejä...


Art by Martin Mentzoni_16_9Itse Martin Mentzoni sai kunnian ripustaa oman työnsä aulan seinälle. Kuva on tietysti hotellihuoneessa maalattu


Kine on palannut ja kertoo meille kuvan takana olevan taiteilija Martin Mentzoni, joka lahjoittaa töitään säännöllisesti hotellille ollessaan Oslossa ja maalatessaan niitä hotellihuoneessaan. Vau, ajattelemme ja laitamme merkille, ettei tämä tosiaan ole mikä tahansa hotelli. Comfort Hotel® Xpress Youngstorget ja kaikki muut Comfort Hotels®- ja Comfort Hotel® Xpress -hotellit ovat todella siistejä olematta kuitenkaan liian kiillotettuja ja kodikkaita olematta sotkuisia ja likaisia. Ne ovat nuorille, mutta myös kaikille, jotka haluavat tuntea olonsa nuorekkaaksi, tarkoitettuja keskeisiä hotelleja, jotka eivät maksa liikaa ja tarjoavat paikan ripustaa taidetta seinälle sen olematta yhtään outoa.


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - hang out place by the window_16_9Täällä pystyy todella rentoutumaan – esimerkiksi ystävän kanssa eilisillan konsertista jutellen.


We’ll be back!


Tajuamme aliarvioineemme Comfort Hotel® Xpress -hotellit. Ei, huoneeseen ei kuulu buffetaamiaista, ei hotelliravintolaa, ei huonepalvelua, minibaaria tai vedenkeitintä, ja huone siivotaan vain neljän päivän välein. Mutta hotelli on siisti ja tyylikkäästi sisustettu, vastaanotossa on tarjolla herkullista syötävää ja juotavaa, hotellissa on ilmainen Wi-Fi ja kuntoilutila, ja useissa hotelleissa voit haastaa ystäväsi pöytätennikseen samalla kun pesette pyykkiä viereisessä pesukoneessa. Uuteen kaupunkiin tutustuminen ei voi olla tämän kotoisampaa, vai mitä? Joka tapauksessa olemme vakuuttuneita, että majoitumme täällä myös seuraavalla Oslon-matkallamme!


Comfort Hotel Youngstorget - chat between friends english 3_16_9


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - workin class hero _16_9Saimme toki myös työt tehtyä. Huolimatta eilisen konsertin takia hieman kärsineestä olomuodosta..


Haluatko yöpyä Comfort Hotel® Xpress Youngstorgetissa? Varaa huone täältä!


Täältä löydät kaikki Comfort Hotel®- ja Comfort Hotel® Xpress -hotellimme Pohjoismaissa

Katso ajankohtaiset kampanjat