Viimeisen parin vuoden aikana ihmiset ovat matkustaneet vähemmän kuin pitkään aikaan, joten on täysin luonnollista, jos palkintopisteiden kerääminen ei ole päällimmäisenä mielessäsi. Olet tehnyt hyviä valintoja viime vuoden aikana emmekä halua rangaista sinua siitä – päinvastoin! Tämän vuoksi jatkamme edelleen jäsentasojen jäädytystä kesäkuun 2022 loppuun asti. Tämä tarkoittaa, ettet voi pudota alemmalle jäsentasolle, mutta voit edelleen nousta seuraavalle tasolle.

Happy woman taking it easy in a lush hotel bed, knowing she won't be downgraded in all of 2021.
Ota rauhallisesti! Kukaan Nordic Choice Clubissa ei putoa alemmalle jäsentasolle ennen kesäkuun 2022 loppua riippumatta siitä, kuinka vähän olet matkustanut kuluneen vuoden aikana.

Ehkäpä mietit nyt, miten kauan voit pysyä nykyisellä jäsentasollasi

Saat säilyttää saman jäsentasosi kesäkuun 2022 loppuun asti, vaikka jaksosi päättyisi sitä ennen ja vaikka et saavuttaisi vaadittavien yöpymisten tai pisteiden määrää. Näin saat selville, kuinka pitkää ajanjaksoa tämä käytännössä tarkoittaa:

  • Kirjaudu sisään Strawberryiin ja siirry Omalle sivulle.
  • Napauta kohtaa Palkintopisteet nähdäksesi, milloin nykyinen kautesi päättyy (tämä on päivämäärä, jolloin liityit jäseneksi). Jäsenkausi uusitaan joka vuosi samana päivänä.
  • Jos jäsenkautesi päättyy ja uusitaan ennen 30. kesäkuuta 2022, säilytät nykyisen jäsentasosi 30. kesäkuuta 2022 asti.

Kaikki jäsentasot jäädytettiin jo maaliskuussa 2020, jotta jäsentemme ei tarvitsisi kärsiä vallitsevien rajoitusten vuoksi. Nyt päätimme jatkaa jäsentasojen jäädytystä kesäkuun 2022 loppuun asti. Jatka siis matkustusrajoitusten noudattamista ja ole huolehtimatta jäsentasosi laskemisesta!


Se, että et yövy luonamme niin usein, ei tarkoita, ettetkö voisi nauttia eduistasi! Tarjoamme useita etuja, joista voit nauttia myös silloin, kun et yövy hotelleissamme Lue kaikki jäseneduistamme täältä.

Vinkki: On monta tapaa kerätä pisteitä, ei vain yöpymällä luonamme. Voit ansaita pisteitä esimerkiksi vuokraamalla auton tai vaihtamalla Coop-pisteitä Strawberry -palkintopisteiksi. Tai mikset ansaitsisi pisteitä joka päivä hankkimalla itsellesi Strawberry Mastercardin? Silloin saat lisäksi yöpymisiin oikeuttavia pisteitä jokaiselta kuukaudelta, jolloin käytät korttia aktiivisesti. Lue täältä lisää siitä, kuinka voit ansaita palkintopisteitä!