Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Vesterås Ruotsi

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 9

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit ja kokoukset Västeråsissa

Clarion Collection Hotel® Etagessa kokoustat moderneissa tiloissa, persoonallisessa ja lämminhenkisessä tunnelmassa. Hotellimme sijaitsee erinomaisella paikalla kaupungin keskustassa, vain 500 metriä Västeråsin päärautatieasemalta.

Clarion Collection® Hotel Etage on hyvin suosittu, kodikas, pieni hotelli, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin kongressien, kokousten, kurssien ja seminaarien kuin yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Pidämme huolta siitä, että kokous- tai juhlapäivästäsi tulee onnistunut ja ikimuistoinen – räätälöimme tilaisuuteen niin energiaa antavat välipalat, aamiaiset ja lounaat kuin juhlaillallisetkin, toiveidesi mukaan. Hotellimme nurkan takana sinua odottaa paitsi kaupungin runsas palvelutarjonta ravintoloineen ja kauppoineen myös useat nähtävyydet, kuten Västeråsin idyllinen Vanhakaupunki, 1200-luvulta peräisin oleva Tuomiokirkko sekä kaupungin läpi virtaava Svartån-joki.

Kokouspäivän jälkeen on mukava rentoutua jonkin hauskan aktiviteetin parissa kollegoiden kanssa. Västerås ympäristöineen tarjoaa monipuolisia teambuilding-aktiviteetteja. Voitte esimerkiksi vierailla suositussa Skultuna Messingsbruk -tehtaanmyymälässä, joka sijaitsee noin kymmenen kilometriä Västeråsista pohjoiseen. Täällä voi muun muassa osallistua opastetulle kierrokselle, jossa kerrotaan tehtaan historiasta ja toiminnasta – alueella on lisäksi museo ja kahvila. Västerås sijaitsee Mälaren-järvimaisemassa tarjoten hienot mahdollisuudet niin rauhalliseen järviristeilyyn, rentouttavaan kalastuspäivään kuin vauhdikkaaseen elämykseen Rib-veneen kyydissä. Västeråsissa voit ratsastaa, kokeilla segwayllä ajoa, shoppailla ja nauttia paikallisista herkuista Saluhallen Slakteriet -kauppahallissa tai viettää hauskan päivän Yoump-trampoliinipuistossa hyppien.

Kokoushotellistamme on lyhyt matka Västeråsin suurimpiin yrityksiin ja instituutioihin, kuten ABB, Mälardalens högskola (Mälarinlaakson korkeakoulu), Aros Congress Center -kongressikeskus, Västmanlannin keskussairaala, Västeråsin linna, Västeråsin konserttitalo ja Västeråsin kaupungintalo.  Kaupungissa sijaitsee myös Pohjoismaiden suurin sisävesisatama. Junamatka Tukholman ja Västeråsin välillä kestää noin tunnin, ja Västeråsin lentokenttä sijaitsee vain 10 minuutin automatkan päässä hotellistamme.

 

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.