Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Växsjö Ruotsi

2 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoustilat Växjössä

Jos suunnittelet kokousta, kongressia tai tapahtumaa Växjössä, voimme tarjota erilaisia vaihtoehtoja. Keskustan kokoushotelleissamme voimme järjestää lähes kaiken – tarvitsitpa sitten täydellisiä tiloja, hyvää syötävää ja juotavaa tai yösijan.

Kokoushotellimme Clarion Collection® Hotel Cardinal ja Quality Hotel™ Royal Corner sopivat erinomaisesti sinulle, joka etsit kokoushuonetta ja kongressitiloja Växjöstä. Molemmat hotellit sijaitsevat Växjön kävelykatujen keskellä – lähellä kauppoja, ravintolaelämää, Växjön tuomiokirkkoa ja nähtävyyksiä.

 

Bäckgatanilla sijaitsevassa Clarion Collection Hotel Cardinalissa kokoustatte eleganteissa ja ihastuttavissa tiloissa, jotka voidaan helposti sovittaa ja muokata teidän tarpeidenne ja toivomustenne mukaan. Täältä löytyy myös Tornrummet, pienempi kokoushuone, joka sopii mainiosti johtokunnan kokouksiin, haastatteluihin tai pienille ryhmille.

Quality Hotel Royal Cornerissa, Liedbergsgatanilla, on reilusti tilaa suuremmille seurueille. Päiväkokous, kick-off, tapahtuma, juhlaillallinen tai näyttely – täällä voit järjestää miltei mitä tahansa. Hotellissa on myös kylpylä- ja rentoutumisosasto, jossa voit pulahtaa uima-altaaseen kokouksen jälkeen.

Tilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Växjön keskustassa, joten pääset nopeasti sekä kätevästi perille – saavuitpa sitten junalla tai lentokoneella. Växjön rautatieasema sijaitsee vain noin 500 metrin päässä, ja Småland Airport -lentokentälle pääset autolla noin 15 minuutissa.

Jos haluatte tehdä ja kokea asioita yhdessä työtiimin kanssa, on Glasriket suosittu retkikohde. Siellä on luotu ainutlaatuisia lasiesineitä jo 1800-luvulta lähtien – käytä siis tilaisuutta hyväksesi ja testaa lasinpuhallusta. Jos haluatte vähän enemmän seikkailua, eikä teillä ole ongelmia korkeiden paikkojen kanssa, voimme suositella Little Rock Lake -köysirataa, joka on Euroopan pisin köysirata, vain 40 minuuttia kaupungin ulkopuolella. Heittäydy ilmaan ja koe Smoolannin metsät yläilmoista!

Lue vähemmän
2 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.