Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Oskarshamn Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Oskarshamnissa

Varaa kokous tai kongressi Clarion Collection Hotel® Postista, keskeltä Oskarshamnia. Hotellista löytyy useita kongressitiloja ja pienempiä kokoushuoneita. Täältä teillä on lyhyt matka kaupungin nähtävyyksiin sekä Gotlannin ja Öölannin lauttoihin.

Clarion Collection Hotel Postin kokousosasto tarjoaa useita ryhmähuoneita ja kokoushuoneita, jotka voidaan helposti muokata toiveidenne ja tarpeidenne mukaisiksi. Hae hiukan raitista ilmaa tauolla tai istahda alas yhteen aulan ihanista sohvista. Riippumatta siitä, oletteko täällä pikaisella kokouksella vai kolmen päivän kongressilla, hotelli auttaa mielellään teitä järjestämään kahvihetket, pikkupurtavaa ja lounaan, jotta voitte pitää energiatason korkealla.

Clarion Collection Hotel Post sopii mainiosti myös lähtökohdaksi, jos ohjelmassa on tiimiaktiviteetteja. Piristäytykää hotellin saunassa tai parantakaa verenkiertoa porealtaassa, ennen kuin lähdette kaupungille. Mukulakivikadut Oskarshamnin vanhemmassa kaupunginosassa houkuttelevat kävelylenkille, mutta muistakaa tutustua myös kaupungin kauppoihin ja taidestudioihin. Pidättekö golfin pelaamisesta? Jos golfmailan heiluttelu houkuttelee vierailun aikana, on kierros greenillä helposti järjestettävissä, sillä Clarion Collection Hotel Post tekee yhteistyötä Oskarshamnin Golfklubin kanssa

Oskarshamnilla on satamakaupunkina tärkeä merkitys sekä kansalliselle että kansainväliselle tavaraliikenteelle. Mekaanisella teollisuudella on myös suuri vaikutus kaupungin liiketoimintaan – esimerkkeinä tästä toimivat muun muassa Scania, Oskarshams kärnkraftsverk sekä Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Clarion Collection Hotel Post sijaitsee keskeisellä paikalla Oskarshamnissa, Stora Torgetin vieressä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Oskarshamnin rautatieasemalta ja lauttarannasta, josta voitte matkustaa lautalla Öölannin Byxelkrokiin ja Gotlannin Visbyhyn. Kalmar-Öland Airport sijaitsee noin tunnin automatkan päässä.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.