Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Hudiksvall Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoushuoneet Hudiksvallissa

Aiotko varata kokous- ja kongressitiloja Hudiksvallissa? Kokoushotellissa Quality Hotel™ Statt, jonka historia alkaa vuodesta 1878, on erilaisia kokousmahdollisuuksia, pienestä kokouksesta alkaen aina suureen kickoffiin.

Jos haet kongressitiloja, kokoushuonetta, messutiloja tai ihanteellista paikkaa tapahtumallesi Hudiksvallissa, olet tullut oikeaan paikkaan. Autamme täyttämään tarpeesi ja toiveesi, riippumatta siitä, haluatko järjestää kurssin, kunnon juhlaillan kolmen ruokalajin päivällisellä tai räätälöidä tiimiä rakentavia aktiviteetteja. Sen jälkeen, kun päivän työt, aivoriihi ja tiimityö on tehty, yhdessä kokoustovereidesi kanssa voit huilia hotellin rentoutumisosastolla, jossa on sekä allas että sauna. Teillä on myös mahdollisuus syödä lounasta tai nauttia päivällisestä kokouksen päätteeksi Ravintolassa O’Learys, joka kuuluu hotelliin ja tarjoilee erilaisia hampurilaisia, fish'n chips -annoksia, liharuokia sekä maittavia salaatteja perinteisessä amerikkalaisessa urheilubaariympäristössä.

Kokoushotelli sijaitsee Hudiksvallin keskustassa, kävelymatkan päässä ostosmahdollisuuksista ja viihteestä. Koska hotelli sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä Hudiksvallin keskusasemasta ja noin tunnin automatkan päässä Sundsvallin Midlandan lentokentästä, on kokousvieraiden ja kurssien osanottajien helppo tulla tänne koko maasta.

Sanonta Glada Hudik (iloinen Hudik) sai alkunsa 1800-luvun lopulla, kun suurten sahalaitosten omistajat elivät elämänsä iloisia päiviä Hudiksvallissa ja joivat punssia vastarakennetussa kaupunginhotellissa. Monet hotellin tiloista muistuttavat tästä ajasta, minkä lisäksi sen sijainti on erinomainen lähtökohta tutustuttaessa Hälsinglandin kulttuuriin ja luontoon. Ota kollegat mukaasi ja ryömikää maanalaisissa luolissa, vaeltakaa Eko-puistossa (Ekoparken) tai melokaa kajakilla saaristossa. Tai miksette vierailisi vanhoilla Hälsinglandin maatiloilla (Hälsingegårdarna)?

Tervetuloa Iloiseen Hudikiin!

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.