Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™

55 hotellia vastaa hakuasi

Lisää yksi tai useampi hotelli tiedusteluusi, niin otamme sinuun yhteyttä.

55 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Quality Hotel™ – for meetings that matter

Meille tapaamiset ovat tärkeitä. Kollegoiden väliset kohtaamiset inspiroivat, ja työkaverit voivat yllättäen jakaa saman vision. Väiitämme sinun ja meidän välisistä kohtaamisista. Välitämme merkityksellisistä hetkistä.

Quality Hotelissa™ jokaisen työntekijän persoonallisuus pääsee esille, ja tämä heijastuu myös kaikkeen tekemäämme työhön. Rakastamme "sen jonkin" tarjoamista, jotta te voitte rentoutua, viettää aikaa yhdessä ja varata aikaa arjen pienille hetkille  niille, joilla on oikeasti merkitystä. Yli 60 hotelliamme Pohjoismaissa ovat jokainen ainutlaatuisia, mutta niille kaikille on yhteistä niiden tarjoama hyvä, lämmin ilmapiiri ja henkilökohtainen lähestymistapamme jokaista vierasta kohtaan. Tämä tekee vierailuista luonamme täysin ainutlaatuisia. Sinun menestyksesi on meidän menestyksemme. Tavoitteenamme on se, että voit loistaa tähden lailla onnistuneen tapahtuman jälkeen  tilaisuuden koosta riippumatta. Sinun vieraasi ovat meidän vieraitamme, ja lupaamme tehdä kaikkemme, jotta he lähtevät luotamme mukanan muistoja, joita he voivat vaalia, ja kokemuksia, jotka rikastuttavat heidän elämäänsä.

Kokouksia, joissa leikitään

Kongressi ilman leikkejä on kongressi, joka ei jää mieleen. Mielestämme sosiaaliset aktiviteetit ja viihtyisät yhdessä vietetyt hetket vahvistavat kokonaiskokemusta. Haastatteko toisenne shuffleboardin ääressä? Tai olisiko keskustelua mukava jatkaa FuelBoxin avulla? Meillä on luvassa useita erilaisia pelejä ja hauskaa tekemistä  kaikkea sinulle ja muille osallistujille sopivaa.

Taukoja, jotka poppaavat

Oletko joskus muistellut aikaa, jolloin pystyit syömään pehmistä niin, että sitä oli kaikkialla kasvoissasi, eikä kukaan välittänyt siitä? Tai sitä, kun painoit nenäsi popcornkonetta vasten ja odotit jännittyneenä seuraavaa poksahdusta? Sellaista on olla kokousvieraana luonamme! Meillä voit syödä pehmistä niin paljon kuin haluat, samalla kun popcornkone poppaa iloisesti sen vieressä!

Sopiiko tämä paikka kaikille?

Totta kai! Sinä määrität tilaisuuden ohjelman ja me luomme kongressin tai tapahtumasi puitteet, olipa se kuinka pieni tai suuri tahansa. Sekä kokoustiloissamme että sydämessämme on tilaa niin pienille kuin suurille ryhmille Quality Hotel™ -hotelleissamme Ruotsissa ja Norjassa. Lähetä meille tiedustelu, ja me vastaamme sinulle.

Lue vähemmän
55 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.13.011 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.