Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Skien Norja

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Skienissä

Aiotko varata kokoushuoneen, kongressin tai kickoffin Norjan Skienissä? Järjestäkää kongressi hotellissa Clarion Collection Hotel® Bryggeparken ja olette keskellä Skieniä, parhaalla paikalla, laiturilla kauniin Telemarkskanalenin vieressä.

Mikäli etsit kokous- tai kongressitiloja Skienistä, on Clarion Collection Hotel Bryggeparken erinomainen valinta. Keskeisen sijaintinsa ansiosta, aivan idyllisen Telemarkskanalen-kanavan laiturin lähellä, hotelliin on helppo tulla. Se on myös lähellä Skienin viihdetarjontaa sekä nähtävyyksiä. Hotelli auttaa sinua sekä suuressa että pienessä, yksinkertaisesta päiväkokouksesta tuotelanseerauksiin ja suurempiin kongresseihin. Useiden erilaisten kokoustilojen ansiosta hotellilta löytyy joustavuutta räätälöidä vierailu juuri teidän tarpeidenne ja toiveidenne mukaiseksi.

Hyvä ruoka ja juoma ovat tärkeä osa elämystä. Aamiainen, kahvi, lounas, pikkupurtava - tai ehkä hieman juhlavampi päivällinen? Ei ongelmia, täällä saatte apua hankkiaksenne uutta energiaa esitysten välillä. Clarion Collection Hotel Bryggeparken -hotellista voidaan myös hyvin varata tiloja yksityisiin iltatapahtumiin, pienempiin juhliin, ristiäisiin ja pikkujoulujuhliin.

Kun on tiimiaktiviteettien aika, on kaupungin tarjonta, mitä kauppoihin ja ravintoloihin tulee, aivan hotellin lähellä. Ja miellyttävältä kävelyetäisyydeltä löydätte suosittuja nähtävyyksiä, kuten muun muassa Ibsenhuset, Brekkeparken ja Bø Sommarland.

Lyhyen, noin 550 metrin kävelymatkan päässä Clarion Collection Hotel Bryggeparken - hotellilta sijaitsee linja-autoasema Landmannstorget, kun taas Skienin rautatieasema sijaitsee noin 1,6 kilometrin päässä. Torp Sandefjord Airport -lentokentältä on noin 50 minuutin ajomatka hotellille.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.1.018 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.