Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Mo I Rana Norja

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit, kokoukset ja tilaisuudet Mo i Ranassa

Järjestätkö kokousta, kongressia tai yksityistilaisuutta Mo i Ranassa? Clarion Collection® Hotel Helma tarjoaa tilat moneen eri tarpeeseen. Hotellin keskeisen sijainnin ansiosta sinne saapuminen on vaivatonta.

Oletko järjestämässä myyntipalaveria tai esimerkiksi haastattelutilaisuutta? Siinä tapauksessa Clarion Collection Hotel Helma on valmis auttamaan sinua. Täältä löydät monta erikokoista tilaa, moneen eri tarkoitukseen. Hotelli auttaa sinua myös teknisissä järjestelyissä, ruoka- ja juomatarjoiluissa sekä yöpymisen järjestämisessä.

Hotelli sijaitsee Mo i Ranan keskustassa ja perille pääsee kävellen nopeasti vain 6 minuutissa juna-asemalta. Ajomatka Mo i Ranan lentokentältä, Røssvollista, kestää vain 25 minuuttia.

Hotellilta on lyhyt matka läheiselle Mo i Ranan kävelykadulle. Täältä löydät esimerkiksi ostoskeskuksen ja monta mukavaa ravintolaa. Mo i Ranan teollisuuden tarjoaman ylijäämälämmön ansiosta tämä kävelykatu pysyy lämmitettynä vuoden ympäri.

Jännitystä kaipaava löytää mielenkiintoista tekemistä Mo i Ranasta, sillä kaupungin lähistöllä sijaitsee Pohjoismaiden suurin moottoriurheilukompleksi, Arctic Circle Raceway. Täällä voit nauttia vauhdikkaasta päivästä esimerkiksi kartingin parissa.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.5.019 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.