Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Kongsberg Norja

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit, kokoukset ja tapahtumat Kongsbergissä

Kongressi, kokous tai tapahtuma Kongsbergissä? Quality Hotel™ Grand, Kongsbergissä sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta. Autamme sinua tilaisuuden järjestämisessä alusta loppuun, olipa kyseessä myyntikokous, suuri kongressi tai messut.

Quality Hotel Grand, Kongsberg sijaitsee Kongsbergin keskustassa – paikalla, josta on ainutlaatuinen näköala yli Numedalslågenin jokimaiseman. Oslosta saavut meille autolla tunnissa ja jos saavut lentäen Oslon Gardermoenin lentokentälle, hyppää junaan ja jää pois Kongsbergin juna-asemalla; matka-aikaa kertyy tunti ja 45 minuuttia. Etsitpä sitten sopivaa kokoustilaa johtokunnan kokoukseen pienemmälle ryhmälle tai täydellistä tilaa tuotelanseeraukseen tai omaan hääjuhlaasi, on Quality Hotel Grand, Kongsberg erinomainen valinta. Autamme sinua tilaisuuden suunnittelussa ja järjestämisessä alusta loppuun ja räätälöimme kokous- tai juhlapäivääsi kaiken – aina kahvista ja hedelmistä illallisiin ja yöpymisiin, toiveidesi mukaan.

Hotellimme makumaailmasta vastaa tunnelmallinen Fryd-ravintola, joka on erinomainen valinta illalliselle pitkän kokouspäivän päätteeksi. Lisäksi hotellimme Spa-osastolla sinulla ja vieraillasi on mahdollisuus rentoutua porealtaassa tai nauttia ylellisestä hieronnasta. Mikäpä olisikaan parempi tapa hengähtää ja heittää työasiat hetkeksi nurkkaan? Spa-hemmotteluhetki ei myöskään kuulosta hullummalta osana hääparin valmistautumista suureen päivään.

Kongsberg tarjoaa jokaiselle jotakin, ja mikä parasta, heti hotellimme nurkan takana. Ostosmahdollisuuksia löytyy niin uniikeista putiikeista kuin ostoskeskuksestakin. Historian ystäville Kongsberg on todellinen helmi – osallistu opastetulle kierrokselle hopeakaivosten uumenissa ja ammenna tietoa Norjan kaivoshistoriasta. Tai miltä kuulostaisi esittelykierros Mining Museum -museossa, jossa on esillä maailmankuulu kokoelma norjalaisia smaragdeja ja rubiineja?

 

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.1.9.007 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.