Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Majoitu 2 yötä ja saat 25% alennusta sekä liput SkyWheel Helsinkiin tai Ilmailumuseoon

Varaa rentouttava kahden yön syyslomamatka perheellesi Clarion Hotellista ja saat -25% alennusta sekä liput SkyWheel Helsinkiin tai Ilmailumuseoon

Ovatko perheen syyslomasuunnitelmat vielä tekemättä? Lähde rentouttavalle hotellireissulle Clarion Hotel Helsinkiin tai Clarion Hotel Aviapolikseen ja vietä loma pääkaupunkiseudulla seikkaillen. Aloita päiväsi runsaalla aamiaisella, hyppää SkyWheel Helsinki -maailmanpyörän kyytiin ihailemaan syksyistä kaupunkia tai kiertele Vantaan Ilmailumuseossa lentokoneisiin tutustuen, nauti maittava illallinen viihtyisässä The Social Bar & Bistro -ravintolassa ja kääriydy päivän päätteeksi hotellin pehmeisiin lakanoihin.

Kun majoitut meillä 2 yötä, saat 25% alennuksen yöpymisestä sekä liput perheellesi SkyWheel Helsinkiin (max. 2 aikuista ja 2 lasta) TAI Vantaan Ilmailumuseoon (max. 2 aikuista ja 3 lasta). Lisäksi saat halutessasi lisävuoteen 10 euron lisämaksusta.

Majoituspaketti sisältää:

  • Majoituksen (max. 2 aikuista & 2 alle 12-vuotiasta lasta)
  • Liput SkyWheel Helsinkiin (max. 2 aikuista & 2 lasta) TAI Ilmailumuseoon (max. 2 aikuista ja 3 lasta)
  • Herkullisen aamiaisen
  • Lisävuoteen 10 euron lisämaksusta
  • Kuntosalin, saunan ja kattouima-altaan* käytön (*Clarion Hotel Helsingissä)
  • Langattoman internet-yhteyden
Ehdot

Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotellin vastaanottoon. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään klo 16.00 mennessä saapumispäivänä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.1.018 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.