Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Jopa -20 % kesän staycationista

Nyt voit varata unelmiesi hotellihuoneen kesäksi jopa -20 % – varaa 16.6.2024 mennessä.

Varaa kesän staycation

Kesä löytyy nyt koti-Suomesta, iki-ihanasta kesä-Helsingistä! Hyödynnä viikon superetu ja varaa kesäloma jopa -20%:n alennuksella.

Onko kesän unelmainen hotelliloma vielä varaamatta? Varaa nyt jotakin mitä odottaa! Tee kesälomasta stressitön ja varaa hotellielämys koti-Suomen sisällä! Mikä parempaa kuin kesä-Helsinki ja unohtumaton hotelliyö jossakin upeista hotelleistamme?

Loman parhaat kokemukset löytyvät nyt läheltä. Suuntaa tänä kesänä Helsingin sykkeeseen ja koe kesäpäivä täynnä unohtumattomia elämyksiä. Nyt saat jopa 20%: alennuksen valituista hotelleistamme Helsingissä. Etu koskee myös lukuisia suosikkihotelleitamme kaikkialla Pohjoismaissa jos mielesi kaipaa Suomen ulkopuolelle.

Ehkäpä sinä ja kumppanisi olette jo kauan haaveilleet spa-viikonlopusta Helsingissä? Miltä kuulostaisi kattouima-allas Helsingin yllä? Kurkkaa Clarion Hotel® Helsinki! Upean hotelliloman tarjoaa myös aivan ydinkeskustassa sijaitseva Hotel Klaus K, josta pääset helposti kiertämään Helsingin kauneimpia kesäkatuja. Vai miten olisi ainutlaatuinen, menestyskonseptin uutuus Helsingissä, Hobo Helsinki? Täällä pääset nauttimaan upouusista hotellihuoneista, tilavasta kuntosalista ja trendikkäästä hotellibaarista, joka yllättää sinut upeilla esityksillä ja keikoilla useina iltoina. Tätä tarjousta et voi ohittaa – varaa odotettu staycation jo tänään!

Tarjous on voimassa vain 16.6.2024 saakka ja se koskee vierailuja kaikkina päivinä 20.6.-18.8.2024 – siis kesän parhaita päiviä!

 


 

Miltä kuulostaisi upea spa-elämys Helsingin sydämessä? Varaa kesän unelmallisin hotelliyö Hotel St. Georgessa täältä.

Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita. Viimeinen mahdollinen check-out-päivä on 18.8.2024. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Varausta voi muuttaa tai peruuttaa maksutta klo 16.00 asti saapumispäivänä. Alennus ei koske uudelleenvarauksia, jotka siirretään tarjouksen yöpymisajankohdan ulkopuoliseen ajankohtaan. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa, lukuun ottamatta hotelleja Comfort Hotel® Xpress ja At Six.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.