Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Koko perheen hotellitarjous, alkaen 1495 SEK

Vieraile perheesi kanssa Ruotsin länsirannikolla! Hyödynnä nyt perhetarjouksemme ja tutustu viehättävään Göteborgiin upeaan tarjoushintaan. Tarjous on voimassa kaikkina päivinä.

Perheloma Göteborgissa? Kyllä vain, lähdetään nauttimaan!

Viikonloppuvierailu Lisebergin huvipuistossa, shoppailua kaupungin sykkeessä tai päiväretki rannikkoa pitkin? Göteborg tarjoaa loputtomasti hauskaa tekemistä koko perheelle.

Nyt vaihdetaan katse Tukholmasta Göteborgiin, kasvavaan koko perheen kohteeseen. Helposti Suomesta saavutettavissa oleva ruotsalainen trendikaupunki tarjoaa kaikille jotakin. Avaa kesäkausi unohtumattomalla matkalla Göteborgissa!

Nyt voit varata hotellihuoneen kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle alkaen vain 1495 SEK. Satsaa laatuaikaan perheen kanssa ruotsalaisten ja kansainvälisten vierailijoiden uudessa suosikkikohteessa. Huomioi myös, että varatessasi tämän tarjouksen enintään 12-vuotiaat lapset syövät maksutta hotellin ravintolan lasten menulta.

 

Onko sinulla vaikeuksia valita tekemistä kaikkien vaihtoehtojen joukosta? Olemme koonneet tänne joitakin Göteborgin suosituimmista, koko perheelle sopivista aktiviteeteista.

Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Varaus voidaan peruuttaa klo 16:00 asti saapumispäivänä. Tarjous koskee korkeintaan kahta aikuista ja kahta lasta yhdessä huoneessa. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.