Jäsenyys

Yhteistyökumppaneiden tarjoukset

Hanki hälytysjärjestelmä Sector Alarmilta ja saat pisteitä!

Oletko suunnitellut hankkivasi kotiisi hälytyslaitteen? Kun tilaat kotihälyttimen nyt, saat Sector Alarmin aloituspaketin maksuttoman asennuksen sekä 30 000 pistettä!

Tietoa Sector Alarmista

Sector Alarm perustettiin Norjassa vuonna 1995 ja se on kehittynyt siitä lähtien turvallisuusalan toiseksi suurimmaksi yritykseksi Euroopassa. Yritys toimittaa turvallisuusratkaisuja asiakkailleen, joita ovat niin kodit kuin pienyritykset. Sector Alarmilla on yli 650 000 tyytyväistä asiakasta eri puolilla Eurooppaa.

Sector Alarm tarjoaa:

  • Kaiken kattava kodin turvallisuusratkaisu Ei piilokuluja – paketti sisältää maksuttoman tuotteiden huollon, vartijan käynnit ja kattavan tuotetakuun. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus voidaan irtisanoa milloin tahansa.

  • Huippulaatuinen teknologia Havaitsemme murtovarkaudet, reagoimme nopeasti ja pidämme sinut turvassa palkitun teknologiamme avulla.

  • Poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu Turvallisuutesi perustuu siihen, että voit luottaa meidän olevan paikalla aina silloin, kun tarvitset meitä. Asiakkaamme ovat antaneet meille 4,8/5 tähteä tyytyväisyydestä.

Saa 30 000 palkintopistettä hankkiessasi turvallisen ja fiksun hälyttimen!

Hälytyslaite voi olla fiksu ratkaisu suojaamaan kotiasi esimerkiksi tulipalolta tai murtovarkaudelta. Tilaa nyt ja saat Sector Alarmin aloituspaketin maksuttoman asennuksen sekä 30 000 palkintopistettä!

Laita hälytin päälle ja rentoudu, oletpa kotona tai matkoilla


Sector Alarmin kytketty hälytysjärjestelmä suojaa kotiasi murtovarkauksilta ja tulipalolta, vuorokauden ympäri ja vuoden ympäri. Sector Alarmin aloituspakettiin sisältyy muun muassa kamera- ja savuilmaisin sekä maksuttomat hälytyskäynnit.


Kun olet Strawberryin jäsen ja teet tilauksesi alla olevan linkin kautta, saat lisäksi peräti 30 000 palkintopistettä, joten käytä tarjous hyväksesi ja tilaa jo tänään!


Lue lisää ja tilaa hälytyslaitteesi täältä!
Strawberry -kampanjaedun saaminen edellyttää Sector Alarmin hälytyspalvelun tilaamista.


Bonuspisteet siirretään tilillesi 20 päivän kuluttua hälytysjärjestelmän asennuksesta.