strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys

Yhteistyökumppaneiden tarjoukset

Pääse Live Nationin eksklusiivisiin konsertteihin

Strawberryn jäsenenä voit päästä – parempaan hintaan – Live Nationin järjestämiin eksklusiivisiin konsertteihin osana Red Carpet -jäsenetua. Tarjoamme myös etuosto-oikeuden moniin erilaisiin konsertteihin ja tapahtumiin – voit siis ostaa lippusi ennen kuin niiden virallinen myynti alkaa.

Tietoja Live Nationista

Live Nation on maailman johtava konserttien, kiertueiden ja tapahtumien järjestäjä. Pohjoismaissa Live Nation tarjoaa vuosittain miljoonille vierailijoille unohtumattomia elämyksiä. Live Nation tuottaa niin pieniä klubiesityksiä kuin koko maan kattavia kiertueita ja suuria ulkoilmakonsertteja, joissa esiintyy paikallisia artisteja. Tarjonta kattaa niin uudet, rajoja rikkovat musiikkilajit kuin perinteisemmät ja alan parhaat festivaalit. Live Nation tarjoaa konserttivieraille kaikkein parhaimman kokemuksen ennen tapahtumaa, sen aikana ja sen jälkeen, ja luo unohtumattomia musiikki- ja tapahtumamuistoja!

Lue lisää Live Nationista ja heidän tarjonnastaan täältä!

Saa etuosto-oikeus eksklusiivisiin elämyksiin ja tapahtumiin – ympäri vuoden

Red Carpet -jäsenetu tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua eksklusiivisiin elämyksiin ja tapahtumiin – ennen muita. Red Carpet -edun avulla voit muun muassa saada etuosto-oikeuden ja edullisia tarjouksia useista erilaisista tapahtumista!

Muista, että sinun tulee aktivoida Red Carpet voidaksesi käyttää edun. Aktivointi onnistuu joko täällä tai profiilissasi Oma sivu -osiossa.