Jäsenyys

Yhteistyökumppaneiden tarjoukset

Hertz – käytä ja ansaitse palkintopisteitä

Vuokraa auto Hertziltä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa – ansaitset 1000 palkintopistettä yhtä autonvuokraa kohti. Saat lisäksi 10 % alennuksen, kun vuokraat auton muualla maailmassa.

Ylimääräisiä etuja Hertzillä

Jos liityt Hertzin kanta-asiakasohjelmaan, saat paljon erilaisia etuja aina, kun vuokraat auton. Kun saavutat uuden, korkeamman Strawberry-jäsentason, muuttuu tasosi automaattisesti vastaavalle tasolle Hertzin Gold Plus Rewards -kanta-asiakasohjelmassa. Jäsenyys on ilmainen!

Vuokraa auto Hertziltä ja maksa palkintopisteillä

Tarvitsetko autoa viikonlopuksi? Voit käyttää palkintopisteitäsi viikonloppuauton vuokraukseen!

Voit käyttää palkintopisteitä viikonloppuauton vuokran maksamiseen Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa (ei koske Suomea). Alapuolelta löydät tarjouksen ehdot ja hinnat.Vuokra-autoluokat palkintopisteillä maksamiseenPalkintopistehinta
Viikonloppu (pe 12.00 – ma 09.00) luokka A (ainoastaan Tanskassa)25.000
Viikonloppu (pe 12.00 – ma 09.00) luokka B25.000
Viikonloppu (pe 12.00 – ma 09.00) luokka C30.000
Viikonloppu (pe 12.00 – ma 09.00) luokka D (ainoastaan Ruotsissa ja Norjassa)35.000

Luokka A: Mini (ainoastaan Tanskassa). Esimerkiksi: VW Up


Luokka B: Taloudellinen. Esimerkiksi: Ford Fiesta, Peugeot 208


Luokka C: Kompakti. Esimerkiksi: VW Golf, Ford Focus


Luokka D: Keskiluokka (ainoastaan Ruotsissa ja Norjassa). Esimerkiksi: Volvo V40


Näin vuokraat auton ja maksat palkintopisteillä  1. Ota yhteys asiakaspalveluumme – joko puhelimitse numerossa +46771-666 700 tai sähköpostitse osoitteessa: booking@strawberry.no


  2. Luomme arvokupongin, joka on voimassa 12 kuukauden ajan, sekä vähentää palkintopisteet tililtäsi. Arvokuponki lähetetään postitse ja sen tilaus tulee tehdä vähintään 7 päivää ennen suunniteltua käyttöä. Jotta voit saada arvokupongin, täytyy palkintopisteidesi olla voimassa vähintään yhden vuoden ajan – myöntämispäivämäärästä eteenpäin. Ostettua arvokuponkia ei korvata, jos se häviää. Takaisinostoja ei myönnetä.


  3. Tilaa vuokra-autosi Hertzin varausjärjestelmän kautta ja kerro, että haluat tilata auton palkintopisteillä. Hertz Reservation Office Norway +47 21 51 37 00 (norjalainen numero koskee kaikkia jäseniä).


  4. Kun noudat auton, jätät arvokupongin todisteeksi maksusta. Sinulla täytyy lisäksi olla mukanasi voimassa oleva ajokortti sekä luottokortti – vakuudeksi ja mahdollisten haluamiesi lisien maksamiseksi.


Tason sovitus Hertzin kanssa

Kun olet saavuttanut korkeamman jäsentason Strawberryissa, myös Hertzin autonvuokrauksen jäsentasoasi sovitetaan vastaavasti.

Jos olet jo Hertzin jäsen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa +47 22 33 42 00 tai sähköpostitse osoitteessa booking@strawberry.no. Voidaksemme auttaa sinua tarvitsemme Hertz-jäsennumerosi sekä Strawberryin jäsennumeron. Käsittelyaika jäsentasojen yhteensovittamisen osalta on noin 6 työpäivää.

Ansaitse 1000 palkintopistettä ja saa 10 % alennusta per autonvuokraus

Ansaitse 1000 palkintopistettä per autonvuokraus Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa, ja saat 10 % alennusta Hertziltä kaikkialla maailmassa.


  1. Varaa vuokra-autosi Hertzin verkkosivuilta tai jonkin maakohtaisen puhelinnumeron kautta.

  2. Anna alennuskoodi (CDP-numero) 597100, 597101 tai 597102. Ainoastaan tällä koodilla tehdyt varaukset oikeuttavat palkintopisteisiin.

  3. Näytä jäsenkorttisi autoa noutaessasi, jotta Hertz voi rekisteröidä jäsennumerosi.

  4. Ansaitut palkintopisteet siirretään Hertziltä Strawberrylle kerran kuukaudessa.