Jäsenyys

Yhteistyökumppaneiden tarjoukset

Ansaitse bonuspisteitä kuunnellessasi äänikirjoja!

Jäsenenä ansaitset bonuspisteitä käyttäessäsi BookBeatia. Jokaista BookBeat-tilaukseen käyttämääsi euroa kohden ansaitset 10 bonuspistettä. Uutena BookBeat-käyttäjänä saat lisäksi 3000 bonuspistettä tervetuliaislahjaksi!

Tietoa BookBeatista

 • BookBeat on Suomen suosituin äänikirjapalvelu, jossa voit nauttia yli 900 000 e- ja äänikirjasta alkaen hintaan 9,99 €/kuukausi.
 • Valitse sinulle sopivin paketti ja aloita kuuntelu. Hinta alkaen 9,99 €/kk.
 • BookBeatin perhetilin avulla voit lisätä jopa neljä lisäprofiilia, jolloin käyttäjiä voi olla yhteensä jopa viisi. Yhden lisäprofiilin hinta on paketista riippuen alkaen 4,90 €/kk.
 • BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

BookBeat-palvelussa on kirjoja kaikenikäisille ja erilaisiin mielenkiinnonkohteisiin sopivina vaihtoehtoina. Jos et tiedä, mistä aloittaisit, löydät suosituksia sekä juuri sinulle räätälöityjä henkilökohtaisia luetteloita ja ehdotuksia.

Ansaitse 10 bonuspistettä jokaista BookBeat-tilaukseen käyttämääsi euroa kohden!

Äänikirja on täydellinen valinta silloin, kun haluat uppoutua kirjojen maailmaan, mutta sinulla ei kenties ole aikaa, halua tai et jaksa lukea kirjaa.

Strawberryn jäsenenä ansaitset 10 pistettä jokaista BookBeat-tilauksesi maksamiseen käyttämääsi euroa kohti. Lisäksi uutena BookBeat-käyttäjänä voit kokeilla palvelua maksutta 45 päivän ajan ja saat 3000 bonuspistettä tervetuliaislahjaksi!


Kesätarjous – Ääni- ja e-kirjoja 12 viikkoa ilmaiseksi


Nauti äänikirjoista koko kesän ajan. Juuri nyt Strawberryn jäsenet voivat kuunnella ja lukea BookBeatin kirjoja ilmaiseksi 12 viikkoa ja saada lisäksi 3 000 palkintopistettä tervetuliaisetuna. Tarjous koskee BookBeatin uusia asiakkaita ja on voimassa 24.6. asti, joten hyödynnä tilaisuus nyt ja varmista saavasi nauttia kesällä monista kirjoista!


Tilaa BookBeat tämän linkin kautta ja syötä etukoodi: strawberry

Bookbeat audio book, Finnish_16_9
Ehdot: • Tervetuliaisbonus ja BookBeatin maksuton kokeilujakso koskevat vain uusia BookBeat-käyttäjiä.

 • Tervetuliaisbonus maksetaan vasta, kun BookBeatin maksuton kokeilujakso on päättynyt ja sinusta on tullut maksava BookBeat-käyttäjä. Jatkamalla tilaustasi ansaitset toistuvasti joka kuukausi Strawberry -bonuspisteitä.

 • Mikäli sinulla on jo aktiivinen BookBeat-tilaus, et ole oikeutettu tervetuliaisbonukseen. Voit kuitenkin lisätä etukoodin Strawberry -tilillesi, ja sen jälkeen kerrytät bonuspisteitä tulevista kuukausista.

 • Jos sinulla on aikaisemmin ollut BookBeat-tilaus ja aktivoit sen uudelleen, et ole oikeutettu ilmaiseen kokeilujaksoon tai tervetuliaisbonukseen, vaan ansaitset bonuspisteitä seuraavasta kuukausittaisesta maksusta.

 • Et voi ansaita kuukausittaisia bonuspisteitä, jos käytät toista etukoodia pisteiden ansaitsemiseen tai kuukausittaisen alennuksen saamiseksi. Koskee myös opiskelija-alennusta.

 • Ansaitset bonuspisteitä vain pääkäyttäjän kuukausitilauksestasi etkä lisäprofiileista tai lahjakorttien ostoista.

 • Ansaitsemasi bonuspisteet siirretään profiilillesi 3-5 päivän kuluttua onnistuneen BookBeat-kuukausimaksun jälkeen.