Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hey Wild One, this is no ordinary hotel!

Vacation, staycation or exploration, tervetuloa inspiroitumaan WildWild Clarionin villiin miljööseen!

Take a walk on the wild side – varaa meidän villin upea WildWild Clarion -huone alk. 220€/yö.

Vacation, staycation or exploration, tervetuloa inspiroitumaan WildWild Clarionin villiin miljööseen.

WildWild Clarion Designed by KOKO3 tarjoaa hullunkurisen seikkailun arjen keskelle kaupungin kattojen yllä. Miltähän sinun villi vuorokautesi näyttää? Haluaisitko nauttia värikkäästä vaahtokylvystä? Jammailla kasarihittien tahtiin? Vai kenties aloittaa ilmajoogan? 

WildWild -huone on toteutettu yhdessä suunnittelutoimisto KOKO3:n kanssa ja se on taidokas yhdistelmä eri aikakausien tyylejä, designia ja voimakkaita värejä: tietäjä tunnistaa kasarin sekä punkin piirteitä, pop-taidetta ja huippumuseossa noteerattuja design-kalusteita. Upean designin lisäksi huoneessa voit retroilla kuuntelemalla kasettisoittimella c-kasetteja sekä notkistaa kroppaa huoneessa olevan ilmajoogaliinan avulla!

WildWild -hotellihuone ravistaa irti tutuksi tulleesta kotoilusta ja antaa tilalle leikkisän kokemuksen sekä fiiliksen siitä, että kaikkea ei tarvitse ottaa niin vakavasti. Lähetä meille tiedustelu toivomastasi majoitusajankohdasta ja varataan sinulle upea WildWild -huone.

Tervetuloa vieraaksemme – to experience a world out of the ordinary! #WildWildClarion

Majoituspaketti sisältää:

  • Majoitus WildWild Clarion -huoneessa
  • Herkullinen aamiainen
  • Kuntosalin, saunojen ja kattouima-altaan käyttö
  • Langaton internet-yhteys
Ehdot

WildWild -huoneita on vain yksi eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Saatavuus tarkistetaan varauksen yhteydessä. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotellin vastaanottoon. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään klo 16.00 mennessä saapumispäivänä.

Lähetä tiedustelu
3.2.2.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.