Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Lähde shoppailumatkalle Vantaalle!

-10% x 2 - Varaa rentouttava hotelliyö ja saat -10% alennusta majoituksesta sekä -10% alennuksen Helsinki Outletiin!

Varaa hotelliyö Clarion Hotel Aviapolikseen ja saat -10% alennusta majoituksesta sekä -10% alennuksen Helsinki Outletiin

Tule viettämään rentouttavaa hotelliyötä Clarion Hotel Aviapolikseen ja käy samalla ostoksilla pääkaupunkiseudun aidossa ja alkuperäisessä ostoskylässä, Helsinki Outletissa! Kylästä löytyy 44 suomalaisten rakastamaa brändiä, kuten Gant, Halti, Marimekko, Vallila ja Helly Hansen. Shoppailupäivän kruunaa herkullinen illallinen hotellin Kitchen & Table -ravintolassa ja yöunet hotellisängyn pehmeissä lakanoissa. Varatessasi majoituksen saat -10% alennusta yöpymisestä sekä -10% alennuksen Helsinki Outletiin, joka on voimassa jopa 17 liikkeessä 31.12.2022 asti. Kaikki ostoskylässä on valmiiksi -30–70% alennuksessa, joten lisäalennuksella etu on peräti 80%. Majoituspaketti on saatavilla 30.12.2022 asti.

Hotellissa käytössäsi on sauna, kuntosali sekä ilmainen langaton internet-yhteys. Kitchen & Table Helsinki Airport -ravintola pitää sinusta huolta tarjoamalla ihania makuelämyksiä. Majoituksiimme sisältyy aina myös runsas aamiainen.

Majoituspaketti sisältää:

  • Yhden yön majoitus valitsemassasi huoneluokassa
  • Herkullinen aamiainen
  • -10% alennus Helsinki Outletiin (voimassa 31.12.2022 asti)
  • Kuntosalin ja saunojen käyttö
  • Langaton internet-yhteys
Ehdot

Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotellin vastaanottoon. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään klo 16.00 mennessä saapumispäivänä.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.