Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Stenungsbaden Yacht Club Stenungsund ,  Ruotsi

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Ruotsi

Vaihda arki virkistävään annokseen suolantuoksuista Newport-eleganssia.. Ihaile luonnon monimuotoisuutta, järjestä luova kokous, aktivoidu sekä maalla että merellä ja rentoudu meidän kylpylässämme.

Stenungsbaden Yacht Club 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,9
10:stä
Tulos Stenungsbaden Yacht Club

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Stenungsbaden sijaitsee noin tunnin päässä Göteborgista, erittäin syrjäisellä paikalla. Ja mikä parasta, täällä asutte lähellä niin merta, pulssia kohottavia aktiviteetteja kuin rentouttavaa kylpylääkin. Tänne voi tulla nauttimaan elämyksistä ja aktiviteeteista tai ihan vain rentoutumaan. Kaikki tämä yhdistettynä upeaan maisemaan Hakefjordenin ja suolaisen meren ylitse.

Kylpylä & kuntoilu

Bluewater Sports & Health Club -kylpyläosastomme tarjoaa ihania lämpimiä kylpyjä sekä ulkona että sisällä, saunamaailman, hoitoja, ”quick fixin” ennen päivällistä sekä treenaamista niin ryhmissä kuin yksilöllisestikin. Sään salliessa voit pelata rantalentopalloa ja tennistä, tai istua vain aurinkoterassilla ja nauttia karusta, ihastuttavasta saaristomaisemasta.

Koe kylpylämme

Kylpylän sisäänpääsymaksu ei sisälly huoneen hintaan, vaan varataan erikseen sähköpostilla tai puhelimitse. Sisäänpääsymaksuun kuuluvat kylpytakin sekä pyyhkeen lainaus ja tuoreita hedelmiä. Lue lisää hinnoista ja aukioloajoista täältä.

Kokous saaristossa

Stenungsbaden voi toteuttaa sinun kaikki toiveesi suunnittelemaasi kokoukseen liittyen. Järjestäkää kokous ulkona, lisätkää hieman vauhtia merisillä aktiviteeteilla, menestykää omalla livebändillä, vaihdelkaa ruoka-aikoja tai viihtykää omassa rauhassanne hienossa J.C. Stevens -kokoustalossamme. Voimme vastaanottaa samaan tilaan kaikkiaan 420 osanottajaa kokoukseen sekä 1500 osanottajaa juhlimaan. Lue lisää kokousmahdollisuuksista meillä.

Ruokailuelämykset

Captains Table on hotellin tyylikäs, sporttinen ja upean rento ravintola, josta on näkymät Hakefjordenin ja suolaisen meren ylitse. Täällä tarjoillaan illallista kaikille vieraille. Nauti à la carte -menustamme tai todella herkullisesta kolmen ruokalajin menusta, joka sisältyy paketteihimme. Tuoreet raaka-aineet, luomu, lähituotettu ja vuodenaikoihin perustuva ovat meille muutamia avainsanoja. Simpukat tulevat Orustista, osterit Ljungskilesta ja leipuri leipoo nurkan takana. Uskomme siis, että meillä maut eivät ole ainoa hyvä vatsaan päätyvä asia.. Kesäkuukausina alhaalla rannalla odottaa viehättävä Båthuset Kookaburra. Lue lisää The Captains Tablesta ja Kookaburrasta täältä.

Aktiviteetit 

Morsiamen tai sulhasen polttarit, golfviikonloppu, kokous tai vain yhdessäolo läheisten ja rakkaitten kanssa? Stenungsbadenin laajassa aktiviteettitarjonnassa on jokaiselle jotain. Luonto ja meri ympärillämme voimme tarjota kaikkea purjehtimisesta veneretkiin sekä jääveistelystä nelipyöräajeluun. Sinulle, joka haluat rauhallisempia aktiviteetteja, suosittelemme vaikkapa viininmaistajaisia. Halutessasi taas kokeilla jotain oikein haastavaa, varaa boot camp omalta esteradaltamme. Lue lisää laajasta aktiviteettitarjonnastamme täältä.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 303 72 68 00
  • Faksi: +46 303 72 68 99
  • Sähköposti: info@stenungsbaden.se
  • Yritystunnus: 556588-3310
  • Södra Stenungsön 44448 Stenungsund , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi

Bussipysäkki: Stenungsön, vain 2 minuutin kävelymatka hotellilta.

Juna

Stenungsund C, noin 20 minuutin kävelymatka hotellilta.

Taksi

Teemme yhteistyötä yrityksen Taxi Stenungsund kanssa, puhelin +46 303 75 15 15.

Vene

Sijainti: N58° 0,3 N - 11° 48,5 E. Vierassatamassamme on useita vieraspaikkoja. Sataman syvyys on 3 metriä. Käytä poijuja, jotka ovat perän kiinnitystä varten, muuten kiinnitys pitkittäin.

Tietoja hotellista Stenungsbaden Yacht Club

Hotellihuoneiden määrä

214 kpl – 448 vuodetta

Kokoustilojen määrä

24 kpl – tilaa kaikkiaan 420 kokousosanottajalle
Juhlatilaa kaikkiaan 1500 osanottajalle.

Etäisyys lentokentiltä

Göteborg Landvetter Airport: 70 km, noin 45 minuuttia.
Trollhättan-Vänersborg: 65 km, noin 50 minuuttia.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.