Corporate rates issues

We are currently experiencing issues with some of our corporate agreement prices. If you are unable to book rooms with your corporate agreement rate, please contact our Customer Service. They have a magic touch and will be able to help you. We apologise for any inconvenience this might cause.

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Illallinen, hotelliyö ja aamiainen – alkaen vain 170 € kahdelle!

Piristä itseäsi ja kaveriasi täydellisellä hotelli- ja illallispaketilla jossakin monen monista hotelleistamme Pohjoismaissa! Nauti kolmen ruokalajin illallinen ja kruunaa kokemus hotelliyöllä ja seuraavana aamuna upealla hotelliaamiaisella.

Suosituin pakettitarjouksemme on taas täällä – alkaen vain 170 € kahdelle! Nauti uudistettu menu!

Kesä on vihdoin täällä ja niin on supersuosittu illallispakettimmekin! Kyllä, kuulit oikein! Nyt voit nauttia varatuimman illallispakettimme uudistetulla alkukesän menulla. Ota mukaan ystäväsi ja lähtekää juhlistamaan yhdessäoloa upean hotellielämyksen merkeissä.

Varaa jotakin mitä odottaa – mikä sopisikaan paremmin kuin ylellinen hotellivierailu sisältäen alkukesän mauista inspiraationsa saaneen illallisen pohjoismaalaisilla mauilla? Tee alkukesästä entistäkin aurinkoisempi ja hyödynnä pakettitarjous: alkaen vain 170 € kahdelle.

Lomatunnelma ja arjen irtiotto voi löytyä läheltä kotiakin. Varsinkin kun hotelliperheemme yhdet suosituimmista ja upeimmista hotelleista koko Pohjoismaissa löytyy Helsingistä! Mitäpä jos siis lähtisit hemmottelemaan itseäsi staycationille?

Karkaa rentouttavalle hotellilomalle Clarion Hotel Helsinkiin ja nauti kattouima-altaan ja Skyroom-baarin tarjoamista näkymistä Helsingin yllä. Vai kaipaisitko hieman eleganttia leikkisyyttä arkeesi? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla uniikin sisustuksen omaava Hotel Lilla Roberts, jonka löydät aivan Helsingin ydinkeskustasta – oiva paikka yöpyä tapahtumarikkaan Helsinki-päivän päätteeksi

Huomioithan, että majoittuessasi Hotel Fabianissa, illallinen tarjoillaan lähellä sijaitsevan Hotel Lilla Robertsin ravintolassa, Krog Robassa.

 

Tarjous on voimassa kaikkina viikonloppuina, torstaista sunnuntaihin, ja koskee vierailuja 2.5.–23.6. Varaa 20.6. mennessä!

 Haluatko kokea hotelliluksusta myöhemmin kesällä? Tutustu uuteen kesäpakettiimme useilla eri varauspäivillä täältä.

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen 1–2 henkilölle, varauksestasi riippuen. Lasten kanssa majoittuessasi ota yhteyttä hotelliin varataksesi lisäillalliset. Huom! Lisäillallisista veloitetaan erillinen maksu. Emme voi taata uutta menua joka illaksi, jos varaat useampia öitä. Tarjous koskee vierailuita 23.6.2024 asti tietyissä hotelleissamme sekä tietyissä huonetyypeissä. Voit peruuttaa varauksesi saapumispäivään klo 16.00 asti.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.005 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.