Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Statt Hudiksvall ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Statt

Hudiksvall,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Statt -hotelliin Hudiksvallin keskustaan. Jo vuodesta 1878 lähtien hotelli on ollut sekä paikallisten että matkailijoiden kohtaamispaikka. Hotellissa on ravintola, rentoutumisosasto ja kokousmahdollisuudet jopa 300 vieraalle.

Quality Hotel™ Statt 3 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
2,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

2,2
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Statt

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel Statt on perinteikäs hotelli Hudiksvallin keskustassa. Jo vuodesta 1878 lähtien se on ollut kohtaamispaikka niin Hudiksvallissa asuvien kuin matkailijoiden keskuudessa. Hotelli on entisöity huolellisesti, ja sen vanha viehätysvoima on yhä tallella. Tervetuloa Hudiksvalliin!

Kokoukset ja tapaamiset Hudiksvallissa

Quality Hotel Statt tarjoaa tilat jopa 300 kokoukseen tai kongressiin osallistuvalle. Suuria tapahtumia varten teemme yhteistyötä kadun toisella puolella sijaitsevan Folkets Husin kanssa. Viehättävimmät huoneemme sijaitsevat hotellin alkuperäisessä rakennuksessa, joka on rakennettu vuonna 1878. Huoneet ovat korkeita, ja niissä on parkettilattiat. Hotellissamme on myös vaatimattomampia ryhmähuoneita, jotka sopivat pienempiin kokouksiin. Lue lisää kokouksista meillä tästä.

Ravintola ja baari

Hotellissa on kaksi ravintolaa sekä kesäaikaan avoinna oleva kattobaari. Hotelliin kuuluva Ravintola O’Learys tarjoaa suuren valikoiman ruokaa ja juomia amerikkalaishenkisessä baarimiljöössä. Tilaa purilainen ja katsele samalla suosikkiotteluasi televisiosta! Statt Steakhouse yhdistelee puolestaan maut ja huvittelun! Täällä tarjoilemme monipuolisen menun, jossa on tarjolla herkullista lihaa, mehukkaita pizzoja, maukkaita burgereita ja paljon muuta. Kaipaatpa ihanaa lounasta tai haluat viettää mieleenpainuvan illan, täältä löytyy jotakin jokaiseen makuun.

Kuntosali ja rentoutumisosasto

Hotellimme rentoutumisosastolla on uima-allas ja sauna. Kuntosali on varustettu uusilla Techogym-laitteilla. Sekä kuntosalin että rentoutumisosaston käyttäminen on maksutonta yöpyville vieraillemme.

Yhteystiedot

  • Storgatan 36 824 30 Hudiksvall , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna

Juna Hudiksvallin asemalle.

Bussi

Bussi Hudiksvallin asemalle.

Taksi

Suosittelemme yritystä Hudik Taxi, puhelin +46  650 680 00.

Tietoja hotellista Quality Hotel Statt

Hotellihuoneiden määrä

106 kpl

Kokoustilojen määrä

9 kpl – tilaa yhteensä 300 osanottajalle

Etäisyys lentokentiltä

Sundsvall-lentokenttä, Midlanda: 105 km, noin 1 tunti ja 10 minuuttia autolla
Arlanda-lentokenttä: 260 km, noin 2,5 tuntia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Hudiksvallin asema: 600 metriä

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.