Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Illallinen, hotelliyö ja aamiainen, alkaen 170 € kahdelle

Piristä kevättalvea hotellielämyksellä! Nyt voit varata ihanan hotellielämyksen staycationa Helsingissä tai miniloman Pohjoismaissa sisältäen kolmen ruokalajin illallisen, hotelliyön ja aamiaisen – kaikki upeaan pakettihintaan.

Kolmen ruokalajin illallinen, hotelliyö ja aamiainen, alkaen 170 € kahdelle

Tuntuuko talvi loputtomalta? Ja missä ovat kaikki hauskat elämykset? Kuulostaako tutulta? Tämän takia hotellielämys on täydellinen tapa varmistaa, että saat mieleenpainuvamman kevättalven yhdessä läheisesi kanssa. Tai mikset viettäisi ylellistä aikaa ihan vain itsesi kanssa? 

Vietä ilta kolmen ruokalajin illallisen ääressä ja rentoudu hotellilakanoissa nauttien unelmallisista yöunista. Aamu alkaa tietenkin värikkäällä hotelliaamiaisella, sillä mitäpä hotellielämys olisi ilman sitä? Hyödynnä tarjous ja varaa upea talvipaketti alkaen 170 € kahdelle.

Tarjous on voimassa kaikkina viikonloppuina, torstaista sunnuntaihin, ja koskee vierailuja 28.4.2024 saakka. Varaa 25.4. mennessä! Haluatko varata illalliselämyksen myöhemmin tänä keväänä? Se onnistuu – löydät lisää illallispakettien kevätpäivämääriä täältä.

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen 1-2 henkilölle, varauksestasi riippuen. Lasten kanssa majoittuessasi, ota yhteyttä hotelliin varataksesi lisäillalliset. Huom! Lisäillallisista veloitetaan erillinen maksu. Emme voi taata uutta menua joka illaksi, jos varaat useampia öitä. Tarjous koskee vierailuita 28. huhtikuuta 2024 asti tietyissä hotelleissamme sekä tietyissä huonetyypeissä. Voit peruuttaa varauksesi saapumispäivään klo 16.00 asti. Peruutusehdot sekä illallispaketin sisältö voivat vaihdella tehdessäsi varauksen itsenäisten hotellien omien varaussivustojen kautta. Ole hyvä ja lue ehdot huolellisesti.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.