Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Hamar

Varaa hotellihuone Hamarista, kaupungista, joka sijaitsee Norjan suurimman järven, Mjøsan, äärellä. Täältä löydät museoita, historiallisia rakennuksia ja suuren kulttuuritarjonnan.

Rautatiehistoria

Jos olet kiinnostunut historiasta, Hamar on jännittävä kaupunki vierailla. Tuomiokirkkoniemi tarjoaa lähes 1000 vuotta vanhoja katedraalin raunioita, rautakauden ja keskiajan näyttelyjä sekä ulkoilmamuseon, jossa on monia muinaisia rakennuksia.

Toinen mielenkiintoinen museo, jossa kannattaa käydä Hamarissa, on Norsk Jernbanemuseum. Yli 100 vuoden ajan tämä museo on kertonut Norjan rautateiden kehityksestä yleisölle, ja tänä päivänä se on sekä sisä- että ulkomuseo, jossa on junia Norjan historian eri vaiheilta. Täällä on uskomattoman paljon näkemistä ja tekemistä niin suurille kuin pienillekin.

Aktiviteetteja ja festivaaleja

Kun olet matkustanut Hamariin, voit iloita siitä, että siellä on useita aktiviteetteja ja koettavaa, joihin voit osallistua. Jos pidät ulkona olemisesta, Mjøsa tarjoaa muun muassa hyvät mahdollisuudet pyöräilyyn, hiihtoon, kalastukseen ja melontaan.

Hamar on tunnettu myös Vikingskipet-sisäurheiluhallistaan, joka rakennettiin vuoden 1994 olympialaisia varten käytettäväksi luistinratana. Nykyisin sitä käytetään paljon muuhunkin, siellä järjestetään muun muassa joka vuosi pääsiäisenä The Gathering, joka on suuri tietokonetapahtuma.

Jos pidät festivaaleista, Hamarilla on paljon tarjottavaa silläkin alueella. Norsk Jernbanemuseum järjestää Stoppested Verden -festivaalit, joka on erittäin suosittu tapahtuma lasten ja nuorten keskuudessa. Näiden festivaalien tarkoituksena on olla kohtauspaikka eri kulttuureille, ja täällä nuoret voivat osallistua muun muassa konsertteihin, näyttelyihin, työpajoihin ynnä muuhun. Täällä voit myös maistaa paljon jännittäviä ruokalajeja. Aikuisille järjestetään Hamar Ølfestival, olutfestivaalit, oluenjanoisille ja Hamar Middelalderfestival heille, jotka pitävät keskiaikaa jännittävänä.

Ruokaa historialllisissa tiloissa

Hamarissa voit syödä erilaisia ruokalajeja, kaikkea mahdollista sushista paikalliseen ruokaan. Täällä on monia erilaisia ravintoloita, ja niistä tunnetuin on ehkä Basarene. Tämä rakennus rakennettiin yli 100 vuotta sitten ja siellä on vuosien varrella ollut useita erilaisia myymälöitä. Nykyään se on ruokailupaikka, jossa on kahviloita, ravintoloita ja mikropanimo. Siellä voit saada paikallista ruokaa paikallisilta toimittajilta.

Matkusta tänne

Hamariin on helppo matkustaa, voit kulkea sekä junalla että bussilla tai omalla autolla. Kun olet saapunut kaupunkiin, voit kulkea paikallisbussilla.

Kongressit, kokoukset ja tilat Hamarissa

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Hamarissa? Löydät tarjontamme tästä.

Lähellä sijaitsevia kohteita

Gjövik

Lillehammer

Gardermoen

Lue vähemmän
8 hotellia alueella: Hamar

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.