Jäsenyys

Hotellit

Järjestä kokous tai syntymäpäiväjuhlat helposti Bergenissä

Yhä useammat ovat huomanneet, kuinka paljon työtä erityisen hyvin onnistuneen kokouksen tai juhlan suunnittelu vaatii. Quality Hotel™ Edvard Grieg auttaa kaikessa, mitä tarvitset mieleenpainuvan tapahtuman järjestämiseen.

 • Elämässä riittää järjestettävää: tapaamisia, kokouksia, syntymäpäiviä, häitä, vuosipäiviä ja paljon muuta.

 • Järjestäjänä toimiminen voi olla haastavaa – sopivan tapahtumapaikan löytämisestä tarjottavan ruoan valintaan.

 • Siksi yhä useammat valitsevat järjestämiseen palvelun, jotta he voivat rentoutua ja nauttia juhlista myös itse. Trendi on huomattu Bergenin Quality Hotel™ Edvard Griegissä.

 • Hotelli on Länsi-Norjan suurin konferenssihotelli, mutta yhä useammat yksityishenkilöt ottavat myös hotelliin yhteyttä etsiessään apua täydellisen juhlan järjestämiseen.

 • ”Nousu on ollut tasaista siitä lähtien, kun aloitin täällä vuonna 2016. Uskon, että monet arvostavat valmista ruokapöytää, stressittömyyttä ja keskittymistä hauskanpitoon”, Kine Døsen-Moen sanoo.

 • Hän on Quality Hotel™ Edvard Griegin ravintolatoimenjohtaja, joka on auttanut lukemattomia perheitä järjestämään mieleenpainuvia tapahtumia.

 • Jos haluat tietää, mikä sopisi sinulle ja tapahtumallesi parhaiten, ota yhteyttä suoraan hotelliin puhelimitse tai sähköpostitse.

Yksinkertaiset konfirmaatiojuhlat

Konfirmaatiot ovat suosittuja hotellissa järjestettäviä tapahtumia. Siksi Quality Hotel™ Edvard Griegillä on erityinen konfirmaatiosesonki huhtikuussa ja toukokuussa. Juhlaseurueiden käytössä on hotellin yksityinen huone, jonka Kine ja hänen tiiminsä valmistelevat ja koristelevat asiakkaiden toiveiden mukaan. Kaikissa huoneissa on nykyaikaiset audio- ja videolaitteet, jotka sopivat täydellisesti tädin lauluesityksen sanoitusten jakamiseen ja teini-ikäisen nolojen valokuvien katseluun suurena päivänä.


Hotellin erinomainen keittiö valmistaa ruoan. Buffetissa on tarjolla sekä kuumia että kylmiä ruokalajeja. Saatavilla on myös kasvisruokaa ja vegaanisia vaihtoehtoja. Erillinen lasten buffet ja pääruokaa seuraava jälkiruokabuffet tarjoillaan myös yhteisellä alueella, johon on helppo päästä.


Kuten muissakin Strawberryn toimipaikoissa, kestävää kehitystä ja vähäistä ruokahävikkiä painotetaan voimakkaasti.


”Konfirmaatiojuhlissa on yhteinen buffet. Siirrämme tarjoiluaikoja sen mukaan, kun asiakkaat saapuvat. Näin varmistamme, että ruoka on aina tuoretta ja herkullista. Suunnittelemme myös huolellisesti, milloin eri huoneiden seurueet menevät buffetpöytään, jotta asiakkaista ei tunnu, että he osallistuvan juhliin 300 vieraan kanssa. Se toimii erittäin hyvin”, Kine sanoo.


Hän lisää, että tänä vuonna hotelli on jo varattu täyteen konfirmaatiojuhlia varten kolmena peräkkäisenä viikonloppuna. Kine neuvoo varaamaan juhlat hyvissä ajoin.


”Siitä on tullut hyvin suosittua”, hän sanoo.

Conference room at Quality Hotel Edvard Grieg in Bergen.

Henkilökohtainen koordinaattori takaa täydellisen juhlan

Kinellä saattaa olla hyviä uutisia niille, joille yksityisten juhlien järjestäminen konferenssihotellissa saattaa tuntua persoonattomalta. Riippumatta juhlien koosta tai tapahtuman tyypistä apuna on hotellin henkilökohtainen koordinaattori. Koordinaattori on yhteyshenkilö, jonka kanssa päätetään täydellinen ratkaisu ruoan, koristelujen ja tapahtumapaikan suhteen.


”Olemme erittäin joustavia. Asiakkaat voivat tuoda halutessaan omat paikkakorttinsa ja koristeensa. Tarjoamme valkoiset pöytäliinat, kynttilät ja kukat tarpeen mukaan. Voimme luoda pyydettäessä myös rennompaa tunnelmaa”, Kine sanoo.


Ravintolatoimenjohtaja kertoo, että useimmiten asiakkaat pääsevät juhlatilaan edellisenä iltana tekemään juhlasta itsensä näköisen.


”Jos asiakas haluaa koristeeksi ilmapallokaaria, banderolleja tai tietynlaisia kukkia, yritämme järjestää sen heille. Meille tärkeintä on, että asiakkaat nauttivat olostaan ja tuntevat, että kyseessä on heidän erityinen päivänsä. Haluamme, että kaikilla on paras mahdollinen kokemus kanssamme”, hän hymyilee.


Syntymäpäiväjuhlia ja muita tapahtumia varten voidaan valita myös oma kolmen ruokalajin menu. Hotelli käyttää pääasiassa paikallisia korkealaatuisia raaka-aineita sekä käyttää sesongin kasviksia, kalaa ja lihaa.

 • Majoituksen ja tapahtumien yhdistäminen

  Länsi-Norjan suurin konferenssihotelli loistaa suurten tapahtumien ja messujen järjestäjänä. Hotellin suurimpaan saliin mahtuu jopa 900 asiakasta, mutta se voidaan tarvittaessa jakaa pienempiin osiin.

 • Lisäksi hotellin toisessa kerroksessa on useita erikokoisia kokoushuoneita.

 • ”Järjestämme säännöllisesti juhlia ja tilaisuuksia, joissa on iloinen tunnelma koko illan. Meillä on myös seurustelualue, joka sopii täydellisesti messujen esittelypaikkojen tarjoamiseen tai aperitiivien nauttimiseen ennen gaalaillallista."

 • "Meidät tunnetaan erinomaisista joulujuhlistamme, joissa on uusia esityksiä joka vuosi. Suurimpaan tilaamme mahtuu 750 istumapaikkaa. Se houkuttelee sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä”, Kine kertoo.

 • Quality Hotel™ Edvard Griegissä järjestettävään tapahtumaan voidaan yhdistää hotellissa yöpyminen. Hintaan sisältyy tietenkin aamiainen. Asiakkaiden käytössä on myös kuntosali.

 • Hotelli on vain viiden minuutin päässä Fleslandin lentoasemalta, joten se sopii erinomaisesti matkailijoille. Jos haluat kokea Bergenin keskustan, hyppää raitiometroon tai bussiin, joiden pysäkit sijaitsevat lähistöllä.

Viimeisimmät lisäykset