Vaikea saada laatuaikaa perheen kanssa? Työ, koulu ja vapaa-ajan harrastuksen täyttävät pian arkipäivän ja joskus tuntuu siltä, että päivät vain liukuvat ohi. Perheen ja lasten kanssa matkustaminen on mukavaa, mutta voi olla myös haaste löytää hyvä majoitus. Halutessasi matkustaa perheen kanssa kesällä, meillä on oikein hyviä vinkkejä teille!

barnens-sommar-children-water-quality-hotel-skjargarden.jpg
Quality Hotel™ Skjærgården, Oslosta lounaaseen, voitte laskea leikkimielen valloilleen Badeparkenissa!

Kirjaudu sisään ja saat kivan yllätyksen, joka meillä on VIP-vieraillemme


Kesällä voit asua perheesi kanssa yhdessä Quality Hoteleistamme ja antaa pienimpien irrotella useiden hauskojen aktiviteettien kanssa. Kaikki lapset, jotka kirjautuvat sisään, saavat yllätyksen! Aarrearkussa tai jumppapussissa piilottelee askartelukapineita, kuten värikyniä, askartelukirja, saippuakuplia, ilmapalloja ja muuta, jolla lapset voivat leikkiä. Lapsille jaetaan myös pieniä kultarahoja, jotka voidaan vaihtaa jäätelöön.


Ilmainen pehmytjäätelö on erittäin suosittua! Valokuva: Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen.


Lasten hotelli – täynnä aktiviteetteja pienille (tietysti ilman lisämaksua)  • Lasten kesä (Barnens Sommar) on tarkoitettu pienimmille vieraillemme, mutta myös helpotukseksi väsyneille vanhemmille.

  • Hotellit tarjoavat erilaisia aktiviteetteja, niin sisällä kuin ulkona. Lapsille suunnattuja mukavia aktiviteetteja ovat esimerkiksi aarrejahti, pomppulinnassa tai trampoliinilla hyppiminen ja pingiksen pelaaminen. Joissain hotelleissa on lisäksi erityisiä leikki-/aktiviteettihuoneita hauskojen pelien kera. Ota yhteyttä omaan Quality-hotelliisi saadaksesi lisätietoja siitä, mitä aktiviteetteja he tarjoavat.

  • Aktiviteetit ovat täysin maksuttomia, joten et maksa yhtään ylimääräistä huonehinnan lisäksi.

  • Hotelli tarjoaa myös räätälöityjä lasten ruokalistoja, jotka ovat erittäin suosittuja, ja myös vanhemmat voivat nauttia maittavasta päivällisestä, joka päätetään shuffleboardilla.


Kun sää pettää


Kaikkihan me tiedämme, ettei kesä aina merkitse aurinkoa ja kaunista säätä. Silloin Quality Hotel Sarpsborg, 50 minuutin päässä Oslosta ja lähellä Ruotsin rajaa, on oikein hyvä vaihtoehto. Täällä on hotellin Superland, sisätiloista löytyvä aktiviteettikeskus, joka tarjoaa 2000 neliömetrin kokoisen vesipuiston, jossa on useita uima-altaita ja liukumäkiä, poreallas, kiipeilyseinä, minigolf, pallomeri ja paljon muuta.


Go bananas tyynyhuoneessa! Valokuva: Quality Hotel Skjærgården.


Perheelle, joka haluaa lomaan vauhtia ja maksimaalisesti aktiviteetteja


Jos haluatte vauhdikkaan kesän, jossa on maksimaalisesti aktiviteetteja, uintia, jännitystä ja kaunista luontoa, meiltä löytyy useita majoitusvaihtoehtoja. Lähes kaikki Quality Hotel -hotellit tarjoavat suurempia huoneita, joissa on tilaa kaikille. Monissa hotelleissa on myös erityisiä perhehuoneita, joissa on fiksu kalustus ja miellyttäviä lisävuoteita. Tutustu kuhunkin hotelliin nähdäksesi, mitä huoneita juuri ne tarjoavat.


Perhehuone Quality Hotel Globe -hotellissa Tukholmassa.


Tukholmassa on tietysti kaunis luonto ja saaristo, mutta kun aurinko loistaa poissaolollaan, on Quality Hotel Friends Solnassa paras lähtökohta. Friends Arena ja Mall of Scandinavia ovat aivan vieressä, joten voimme taata, että mukuloilla ei ole tylsää. Myös hotellissa tapahtuu paljon hauskaa toimintaa. Jos sää vastoin oletusta pysyy samana, koko Tukholma odottaa museoineen, huvipuistoineen ja ulkoilmamuseoineen.


Huvia, naurua ja tiedettä


Sekä Tukholmassa, Göteborgissa että Oslossa ja tietysti myös useilla muilla paikkakunnilla ympäri Pohjoismaita on perheystävällisiä hotelleja lähellä huvipuistoja ja museoita. Hotellissa Quality Hotel Panorama asut keskellä Göteborgia lähellä Lisebergiä ja Universeumia, jotka ovat suosittuja matkakohteita niin suurille kuin pienillekin. Huvipuisto Tusenfryd, vain 20 km Oslon ulkopuolella, on oikea kesäunelma. Täällä on karuselleja ja muuta hauskaa koko perheelle ja parasta on se, että Quality Hotel Entry sijaitsee vain lyhyen automatkan päässä täältä.


Kasvomaalaus on myös hauska aktiviteetti hotelleissa. Valokuva: Quality Hotel Skjærgården.


Katso kaikki hotellimme


Mihin haluat matkustaa ensi kesänä? Perheystävälliset Quality Hotel –hotellit odottavat sinua!