Kalenterisi on täynnä menoa, eikä sinulla ole aikaa tai energiaa matkustaa kauas lomailemaan. Miksi et leikkisi turistia kotikaupungissasi – tai lähikaupungissa – ja hemmottelisi itseäsi kolmen ruokalajin illallisen ja aamiaisen sisältävällä hotelliyöpymisellä todella hyvään hintaan? Mikään ei tällöin estä sinua lähtemästä suoraan töihin seuraavana päivänä, mutta hidas aamu saattaisi silti olla houkuttelevampi?

Hotel dinner
Göteborgin Clarion Hotel® Post tarjoaa herkullista ja maukasta illallista

Varaa nyt

Kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen

Turistina omassa kaupungissa oleminen on aliarvostettua. Usein ihmiset ovat niin keskittyneitä matkustamaan jonnekin kauas lomalle, että he unohtavat, mitä heidän omalla maallaan ja kaupungillaan (!) on tarjottavanaan. Oslolaisena olet jo saattanut yllättyä Vigelandsparkenin Sinnataggenin pienuudesta, mutta oletko käynyt hämmästelemässä Paradox Museumin optisia illuusioita? Entä oletko kokeillut drinkkejä palkitussa cocktailbaarissa, Pier 42:ssa? Jos asut Tukholmassa, olet todennäköisesti kulkenut pitkin vanhaakaupunkia ylös, alas ja sivuttain, mutta oletko käynyt aave- ja historiakierroksella? Ja oletko edes käynyt kaikissa Kööpenhaminan Nyhavnin varrella sijaitsevissa viihtyisissä ruokapaikoissa?


Take Five - Copenhagen _16_9Kööpenhaminan viihtyisä Nyhavn on aina vierailun arvoinen paikka.


Syke alas, skoolaa, syö


Jokaisesta kaupungista löytyy piilotettuja helmiä, ja sinun sekä ihanan, hyvin ansaitun kokemuksen välissä on vain yksi näppäimen painallus. Lähde baarikierrokselle Oslossa kaveriporukan kera (suosittelemme Thief Baria ja Calmeyers Hagea!) shoppailtuasi aarteita Grünerløkan urbaanissa kaupunginosassa. Päätä päivä hotellissa rentoutumisen, hyvällä drinkin ja herkullisen kolmen ruokalajin illallisen merkeissä.


Thief Bar - _16_9Thief Barissa nautittu drinkki on pakollinen osa baarikierrosta


Jatka ulkona skoolailua myöhäiseen iltaan, ennen kuin annat ihanien hotellilakanoiden syleillä vartaloasi ja painat pääsi tukevasti hotellityynyyn, joka päihittää minkä tahansa kotityynyn koska vain. Herää virkeänä (tai tapauksesta riippuen väsyneenä) ja nauti herkullinen hotelliaamiainen (let's face it, hotelliaamiaiset ovat parhautta!)


Valittavanasi on monia kaupunkeja


Tuntuisiko se sinusta hieman houkuttelevalta? Unohda kuivat kalapihvit, ylikypsät perunat ja mauttomat vihannessekoitukset. Nojaa taaksepäin ja anna hotellin kerrankin huolehtia illallisesta. Ja kuule? Älä unohda, että meillä on hotelleja monissa kaupungeissa. Voit lähteä esimerkiksi baarikierrokselle, shoppailemaan, syömään tai minne ikinä haluatkin niin Göteborgissa, Bergenissä, Helsingissä, Stavangerissa... You name it.


Clarion Hotel Helsinki utsikt_16_9Nauti Helsingin ihanasta tarjonnasta, tai istu vain alas nauttimaan Clarion Hotel® Helsingin näköaloista


Me lataamme akkusi


On myös täysin laillista vain kirjautua sisään hotelliin tekemättä mitään jännittävää ennen sitä. Ehkä siitä on pitkä aika, kun olette kumppanisi kanssa tehneet jotakin mukavaa yhdessä – lapset, remontti, vihannesten kasvattaminen omassa kasvihuoneessa tai työpaikan curling-joukkue ovat syöneet aikaanne. Siksi tarvitsette aikaa ja tilaa itsellenne – yhdessä. Mikä voisi olla parempaa kuin viettää 24 tuntia hotellissa 3 ruokalajin illallisen, yöpymisen ja aamiaisen kera? Sitä kutsutaan akkujen lataamiseksi, ja meiltä löytyy siihen resepti. Spa-hotelli voi olla vastaus sinulle, jos olet se, joka ajattelee: "Täydellistä rentoutumista? Oh yessszzzz, give me!”


Standard room - Clarion Hotel Sea U_16_9Kan det kanskje friste med et opphold på Clarion Hotel® Sea U i Helsingborg?


Clarion Hotel The Hub (pool) - spa & relax (Hero)_16_9Täydellistä rentoutumista Clarion Hotel® The Hub illallisen ja aamiaisen kera? Yes, please!


Etsi sopiva rako kalenteristasi ja varaa nyt!


Voit tietysti tuoda myös koko perheesi mukaan matkalle. Jokaisella perheellä on enemmän mahdollisuuksia päästä "zen-tilaan" hotellissa kuin kotona – ehkä huomaat, että suurperheesi ei olekaan niin rasittava kuin miltä viime päivinä on tuntunut? Ota kalenteri, almanakka, muistikirja tai puhelimen kalenterisovellus esiin ja suunnittele sopiva ajankohta kunnon tauolle. Kalenterista löytyy aina jokin porsaanreikä, eikö vain?


Dinner winter - CL Amaranten brunch_16_9Joskus on mukavaa vain nojata taaksepäin ja välttyä laittamasta päivällistä itse.

Varaa nyt

Kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen