Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Jopa 20 % alennusta kesälomasta

Kesä on täällä ja on aika lähteä tutkimaan ja nauttimaan kaikesta siitä, mitä Pohjoismailla on tarjottavanaan. Meiltä saat jopa 20 % alennusta kesälomastasi varatessasi vähintään kaksi yötä. Varaa siis jo tänään!

Nauti kesästä Pohjoismaissa

Oletko sitä tyyppiä, joka haluaa istahtaa ratin taakse ja lähteä roadtripille aina, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus? Vai rentoudutko mieluummin aurinkovuoteessa ja siemailet mocktaileja uima-altaan reunalla? Mitä oletkin suunnitellut kesän varalle, kaikesta tulee aina parempaa saadessasi alennusta!

Varatessasi vähintään kaksi yötä jostakin valituista hotelleistamme saat jopa 20 % alennusta koko kesän ajan. Lähde siis tutustumaan uusiin pohjoismaisiin kaupunkeihin tai vietä staycation kotikaupungissasi ja nauti kaupunkisi kaikesta tarjonnasta! Muistathan, että sinun kannattaa tehdä varauksesi ajoissa – joustavien peruutusehtojemme ansiosta sinulla ei ole mitään menetettävää.

Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Koskee vähintään kahden yön pituista yöpymistä.. Varaus voidaan peruuttaa klo 16:00 asti saapumispäivänä. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa, lukuun ottamatta At Six- ja Comfort Hotel® Xpress -hotelleja. Clarion Collection® Hoteleissa myös "fika" ja iltapala sisältyvät hintaan.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.