Onnittelut! Nyt voit varata meiltä räätälöityjä pakettiratkaisuja ja säästää kallista aikaasi. Lue lisää uudesta varaustavasta, joka voi viedä sinut Malmön golfkentiltä valassafarille Tromssaan, Pohjois-Norjaan.

Packtivity summer
Pohjoismaisen yhteistyön ansiosta voit nyt varata Packtivity-ratkaisun avulla kokonaisen matkaelämyksen yhdestä ja samasta paikasta.

Unohda uusi sisäänkirjautuminen, uudet välilehdet ja korttitietojen lisääminen vielä uudelle sivustolle. Unohda sen miettiminen, mikä varausnumero on missäkin sähköpostiviestissä tai kenelle hotellivahvistus on lähetetty... Nyt saat kaiken samasta paikasta: Packtivity.


Mikä on Packtivity?


Packtivity tarkoittaa, että voit varata hotellihuoneen ja elämykset samasta paikasta – strawberry.fi. Löydä paikka, johon haluat matkustaa, esimerkiksi Tukholma, Göteborg, Kööpenhamina, Malmö, Oslo tai Helsinki, ja valitse haluamasi tarjolla olevista aktiviteeteista, kuten spa, golf, revontulisafari, taidekierros tai museovierailu – tai jotakin aivan muuta. Valinnanvaraa riittää, sillä koko Pohjola on nyt ulottuvillasi!


Northern lights, winterTromssassa, Pohjois-Norjassa, voit lähteä revontulisafarille ja saada unohtumattomia muistoja.


Win-win vieraille


Uusi ja parempi tapa pohjoismaalaisten viikonloppumatkojen yksinkertaistamiseksi edistyi askeleen verran, kun Strawberry löysi täydelliset yhteistyökumppanit: Visit Group ja By Nordiq. Visit Group vastaa teknisistä ratkaisuista, kun taas By Nordiq huolehtii verkkokaupasta. Ja Strawberry vastaa tietenkin yöpymisestä.


– Tämä on win-win-tilanne niin vieraille kuin hotelleille ja ulkoisille kumppaneillemme, sillä yhteistyö on kustannustehokasta ja säästää aikaa, kertoo Carl-Johan Holmén, Visit Groupin COO.


TivoliVierailu Kööpenhaminan Tivolissa nostaa hymyn kaikkien perheenjäsenten kasvoille.


Fun fact: Pyysimme seuraajiamme Facebookissa auttamaan meitä nimeämään uuden elämyspalvelumme ja Packtivity-nimeä ehdotettiin kaikkein useimmin. Nimivalinta oli siis sillä selvä!
Minne haluat matkustaa ja mitä haluat kokea? Tutustu koko valikoimaan täällä!