Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Uusivuosi ilman ilotulitteita – sinulle ja lemmikillesi!

Nyt voit varata lemmikkiystävällisen hotellihuoneen vuodenvaihteeseen 2023/2024!

Varaa lemmikkiystävällinen hotellihuone vuodenvaihteeksi 2023/2024

Uudenvuoden juhliminen lemmikin kanssa jossakin hotelleistamme on muodostunut erittäin suosituksi – voit rentoutua ja toivottaa uuden vuoden tervetulleeksi ilman ilotulitteita ja kovia paukahduksia! Alta löydät tietoa tarjouksistamme ja uudenvuodenpaketeistamme.

Helsinki-Vantaan lentoasema, Suomi
GLO Hotel Airport

Lisätietoja on tulossa pian.

Kastrup, Kööpenhamina, Tanska
Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Voitte piiloutua äänekkäiltä ilotulituksilta myös Kööpenhaminassa. Clarion Hotel® Copenhagen Airport tarjoaa hiljaisen ja rentouttavan majoituksen ja ihanan ravintolan ihmisvieraillemme! Löydät myös Amager Beachin vain 10 minuutin päässä hotellilta –se on erinomainen paikka pitkistä kävelyistä ja upeasta merinäköalasta nauttimiseen uuden vuoden ensimmäisenä päivänä.

Lue lisää uudestavuodesta Kööpenhaminassa ja varaamisesta täältä.

Arlanda, Tukholma, Ruotsi
Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Ota rakas koirasi (tai kissasi) mukaasi ja kirjaudu sisään nauttiaksesi ilotulituksettomasta vierailusta Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminalissa! Jos haluat juhlia uuttavuotta upean illallisen merkeissä, valittavanasi on monia eri vaihtoehtoja. Valitse joko Kitchen & Table- tai Runway-ravintolamme, tai hemmottele itseäsi tilaamalla jotakin huonepalvelusta! Mitä sitten päätätkin valita, lupaamme, että tulet viettämään uudenvuoden loistavasti ja saat ihanan päätöksen vuodelle 2023!

Napauta tästä lukeaksesi lisätietoja sekä nähdäksesi hinnat ja varaustiedot.

Comfort Hotel® Arlanda Airport

Comfort Hotel® Arlanda Airportissa voit yöpyä joko Standard- tai perhehuoneessa, joista kaikki ovat äänieristettyjä. Nauti ravintolassa ihana kolmen ruokalajin illallinen. Huomioithan, että lemmikkien mukaan ottamisen sallivia pöytiä on rajoitetusti. Baari on avoinna koko illan ja nelijalkainen ystäväsi on enemmän kuin tervetullut liittymään seuraasi.

Löydät lisää tietoa ja varaustiedot täältä.

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Ota paras ystäväsi mukaasi nauttimaan eläväisestä ja tapahtumarikkaasta uudenvuoden juhlinnasta Quality Hotel™ Arlanda XPO:ssa! Uudeksivuodeksi tarjoamme lemmikkiystävällisiä huoneita vieraillemme, jotka haluavat juhlia uuttavuotta perheenjäsentensä kanssa! Illalla te kaikki voitte nauttia maistuvasta uudenvuodenbuffetista ravintolassamme. Halutessasi voit myös ottaa ruokaa mukaan huoneeseenne, jossa voitte nauttia siitä kaikessa rauhassa!

Lue lisää ja tee varaus täällä.

Frösön, Östersund, Ruotsi
Frösö Park Hotel

Lähde pitkälle kävelylle kauniiseen luontoon, syö hyvin ja hemmottele itseäsi rentoutumalla hotellin spassa. Raketiton uudenvuodenpaketti Frösö Park Hotelissa sisältää myös taianomaisen uudenvuodenillallisen kaikille kaksijalkaisille. Voit yöpyä 1 tai 2 yötä! 

Varaa Frösö Park Hotelin uudenvuodenpaketti täältä.

Gardermoen, Oslo, Norja
Comfort Hotel® Runway

Lisätietoja on tulossa pian. 

 

Mitä lemmikkiystävällinen uusivuosi tarkoittaa?

Uusivuosi merkitsee suuria juhlallisuuksia! Hotelleissamme voit ottaa uuden vuoden vastaan upean ruoan ja juoman merkeissä, mielenrauhaa unohtamatta. Ymmärrämme, että ilotulitteet voivat olla lemmikeille erittäin stressaavia, joten toivotamme teidät tervetulleiksi liittymään ilotulituksettomaan uudenvuodenjuhlaamme, joka tarjoaa paljon hauskaa sekä lemmikeille että niiden omistajille! Strawberry kutsuu teidät nauttimaan ilotulituksettomasta uudestavuodesta useissa kohteissa eri puolilla Pohjoismaita! 

Sinä ja karvainen ystäväsi voitte juhlia uuttavuotta ilman äänekkäitä paukahduksia! Ehkäpä mietit, kuinka se on mahdollista. No, useat hotelleistamme sijaitsevat paikoissa, joissa ilotulitteiden käyttäminen ei ole sallittua, kuten lentoasemilla, mikä tekee niistä erinomaisia paikkoja uudenvuodenaaton viettämiseen. Lisäksi huoneissamme on hyvä äänieristys, joten sinä ja lemmikkisi voitte vain keskittyä nauttimaan ja rentoutumaan! 

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.