Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Viikonloppupaketti sisältäen 3 ruokalajin illallisen

Tutustu uuteen viikonloppupakettiimme! Nauti pohjoismaisesta suosikkikaupungistasi tai koe jotakin täysin uutta. Pakettiin sisältyy kaksi hotelliyötä, kolmen ruokalajin illallinen ja aamiainen tottakai.

Hemmottele itseäsi viikonlopulla suosikkikaupungissasi – sisältäen 3 ruokalajin illallisen!

Hemmottele itseäsi hotelliviikonlopulla! Viikonloppupakettiimme sisältyy kaksi hotelliyötä, ylellinen kolmen ruokalajin illallinen sekä aamiainen tottakai!

Nyt on aika hemmotella itseä ikimuistoisella viikonlopulla joko oman kotikaupungin sydämessä tai naapurimaan sykkeessä - sinä valitset! Mitäpä jos vihdoin ottaisit staycationin Clarion Hotel Helsingissä tai lähtisit parhaan kaverin kanssa viikonlopuksi Tukholmaan inspiroitumaan? Reissun kruunaa ylellinen kolmen ruokalajin illallinen hotellissasi. Täydellinen elämys siis luvassa! Hotellisi henkilökunta auttaa sinua tottakai aina viikonloppu-nähtävyyksien suunnittelussa sekä ravintolavinkeissä. Varaa jo tänään ja anna itsellesi jotain mitä odottaa!

Psst! Kaipaatko ikimuistoista illalliselämystä? Varaa viikonloppupaketti upeasta Icehotelista Jukkasjärvellä, 200 kilometriä napapiiriltä pohjoiseen.

Tarjous on voimassa kaikkina viikonloppuina, perjantaista sunnuntaihin, ja koskee vierailuja 25. kesäkuuta 2023 saakka. Tee varauksesi viimeistään 23. kesäkuuta! 

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy kolmen ruokalajin illallinen yhtenä iltana, yöpyminen kahtena yönä ja aamiainen, yhdelle tai kahdelle henkilölle varauksesi mukaan. Jos matkustat lasten kanssa, ota yhteyttä hotelliin, jossa yövytte, jotta voit varata illallisen myös heille. Tästä veloitetaan lisämaksu. Tarjous koskee rajoitettua määrää hotelleja ja huoneita, viimeinen mahdollinen check-out-päivä on sunnuntai 25. kesäkuuta 2023. Varauksesi on peruutettavissa klo 16:00 asti saapumispäivänä. Illallinen tarjoillaan lauantaina. Ota yhteyttä hotelliisi ennen saapumistasi, mikäli haluat siirtää sen perjantaiksi. Peruutusehdot sekä illallispaketin sisältö voivat vaihdella tehdessäsi varauksen itsenäisten hotellien omien varaussivustojen kautta. Ole hyvä ja lue ehdot huolellisesti.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.