Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Tervetuloa uutuushotelli Comfort Hotel® Helsinki Airportiin

Menestyskonsepti rantautuu Suomeen, tervetuloa Comfort Hotel® Helsinki Airportiin! Avajaistarjouksena nyt 1000 hotellihuonetta, alkaen vain 79 €. Hyödynnä etu ennen kuin huoneet myydään loppuun!

Comfort Hotel® Helsinki Airport avajaistarjous – 1000 huonetta alkaen vain 79 €

Säästä matkabudjettia lomareissuun ja valitse Comfort Hotel® Helsinki Airport kun kaipaat mutkatonta ja edullista majoitusvaihtoehtoa Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Comfort Hotellit ovat tunnettuja tyylikkäästä urbaanista sisustuksesta ja karsitusta palveluvalikoimasta, kuitenkin tarjoten kaiken sen mitä majoituspaikaltasi ennen tai jälkeen lentomatkan toivot. Kirjaudu sisään ja ulos digitaalisesti, herkuttele kattava aamiainen ja treenaa hotellin kuntoilutiloissa. Tee lomamatkastasi stressittömämpi ja tule nauttimaan hyvistä yöunista ennen aamun aikaista lentoa. 

Haluamme, että pääset ensimmäisten joukossa kokemaan tämän menestysketjun ja Suomen ensimmäisen Comfort-hotellin ja siksi tarjoammekin 1000 hotellihuonetta entistäkin edullisempaan avajaishintaan – alkaen vain 79 €. 

Hyödynnä avajaistarjous ja varaa huoneesi alkaen vain 79 €. Ja olethan nopea sillä huoneita on rajattu määrä. Tarjous on voimassa vain 31.5.2024 saakka ja koskee majoituksia 1.6.-31.10.2024. Hyödyntääksesi tarjous, tee varaus tämän kampanjasivun kautta.

Kurkista myös vieressä sijaitsevan Clarion Hotel® Helsinki Airportin avajaistarjous jos kaipaat pientä lisäluksusta tulevaan matkaasi ja haluat lisätä hotellikokemukseesi esimerkiksi spa-käynnin, huoneet alkaen nyt 93 €/yö täältä.

Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita ja viimeinen uloskirjautumispäivä on 31.10.2024. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksetaan varattaessa, ja se voidaan peruuttaa 24 tunnin sisällä varauksen tekemisestä. Ota yhteyttä Asiakaspalveluun peruuttaaksesi tai halutessasi muokata varaustasi. Huomioithan, että varauksen muokkaamisesta voi tulla mahdollisia lisäkuluja. Aamiainen sisältyy hintaan.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.