Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Yövy Clarionissa ja nauti Easter Feast -illallinen Kitchen & Table -ravintolassa alk. 149€

Pääsiäisenä riittää nähtävää ja tekemistä myös Helsingissä - tervetuloa nauttimaan rentouttavasta ja huolettomasta lomasta Clarion Hotel Helsinkiin!

Huoleton pääsiäisloma mielessä? Majoitu Clarion Hotel Helsingissä ja nauti herkullinen Easter Feast -illallinen Kitchen & Table Helsinki -ravintolassamme! Majoitus- ja illallispaketti alk. 149€.

Tervetuloa nauttimaan huolettomasta pääsiäisestä Clarion Hotel Helsinkiin, Jätkäsaaren merimaisemiin! Tarjoamme pääsiäisen kunniaksi majoituspakettia, johon sisältyy yöpyminen Superior -huoneessamme ja herkullinen Easter Feast -illallinen ja lasit kuohuviiniä (saatavilla myös alkoholiton vaihtoehto) Kitchen & Table Helsinki -ravintolassamme. Majoituspakettiiin sisältyy myös runsas aamiaisbuffet, kylpytakit, kylpytossut, kattouima-altaan, saunan ja kuntosalin käyttö asiakasaikoina, sekä langaton internet-yhteys.

Easter Feast Kitchen & Table -ravintolassamme 19.-21.4.

Kitchen & Table Helsinki kutsuu viettämään maukasta pääsiäistä Jätkäsaaren rannalle! Easter Feast -menumme värikkäät ja monipuoliset alku- sekä jälkiruoat ovat tarjolla buffetissa, ja pääruoka tarjoillaan pöytiin. Buffetistamme löytyy lapsille paljon herkkuja, joten koko perhe on lämpimästi tervetullut nauttimaan pääsiäisestä.

Easter Feast -illallisen kattausajat:

19.4. klo 16.00-18.30 tai klo 19.00-21.30

20.4. klo 16.00-18.30 tai klo 19.00-21.30

21.4. klo 18.00-21.30

Tutustu menuun: https://kitchenandtable.fi/fi/helsinki/

Majoitus- ja illallispaketin hinta:

Majoitus- ja illallispaketti yhdelle hengelle 149€

Majoitus- ja illallispaketti kahdelle hengelle 189€

Majoitus- ja illallispaketti kolmelle hengelle (kaksi aikuista ja alle 12-vuotias lapsi) 234€

Lähetä meille tiedustelu ja kerro mille ajankohdalle olet kiinnostunut majoittumaan ja nauttimaan Easter Feast -menun, niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisätietoja paketista. Tervetuloa Clarion Hotel Helsinkiin!

Majoituspaketti sisältää

  • Yhden yön majoitus Superior -huoneessa
  • Easter Feast -illallinen Kitchen & Table Helsinki -ravintolassa
  • Runsas aamiaisbuffet
  • Kattouima-altaan, saunan ja kuntosalin käyttö
  • Langaton internet-yhteys
Ehdot

Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotellin vastaanottoon. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään vuorokautta ennen saapumispäivää.

Lähetä tiedustelu
3.2.5.019 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.