Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Upea avajaistarjous rajoitetusta määrästä hotellihuoneita

Tervetuloa kesäkuussa ovensa avaavaan, upouuteen ja ennennäkemättömän hienoon lentokenttähotelliimme Clarion Hotel® Helsinki Airportiin! Avajaistarjouksena 1000 hotellihuonetta, alkaen vain 93 €.

Clarion Hotel® Helsinki Airport avajaistarjous – 1000 huonetta alkaen vain 93 €

Premium-tason upea uutuushotelli, Clarion Hotel® Helsinki Airport, avaa ovensa 1.6.2024 ja nyt sinulla on mahdollisuus olla yksi ensimmäisten hotellivieraiden joukossa. Kaipaatko laadukkaita yöunia ennen aikaista lentoasi Helsinki-Vantaan lentoasemalla vai haluatko jatkaa unohtumatonta kesälomaasi ja yöpyä lennon jälkeen hotellilakanoissa ennen kuin suuntaat takaisin kotiin? 

Clarion Hotel® Helsinki Airport tarjoaa kaiken, mitä hotellilta voit vain uneksia: upeat ja vastavalmistuneet hotellihuoneet, Brasserie NÒR à la carte -ravintolan, kattoterassin ja spa-osaston. Nauti lasillinen kuohuvaa ja herkuttele Suomen ensimmäisessä Brasserie NÒR -ravintolassa kiitoradan yllä. Vastaavaa näkymää et tule taatusti muualla kokemaan. Tule ja koe uskomaton hotellielämys ennen tai jälkeen lentomatkasi. 

Hyödynnä nyt ainutlaatuinen avajaistarjous ja varaa huoneesi alkaen vain 93 €. Ja olethan nopea sillä huoneita on rajattu määrä. Tarjous on voimassa vain 31.5.2024 saakka ja koskee majoituksia 1.6.-31.10.2024. Hyödyntääksesi tarjous, tee varaus tämän kampanjasivun kautta.


Kurkista myös vieressä sijaitsevan Comfort Hotel® Helsinki Airportin avajaistarjous jos etsit mutkatonta levähdyspaikkaa edullisella budjetilla, huoneet alkaen nyt 79 €/yö täältä.

Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita ja viimeinen uloskirjautumispäivä on 31.10.2024. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksetaan varattaessa, ja se voidaan peruuttaa 24 tunnin sisällä varauksen tekemisestä. Ota yhteyttä Asiakaspalveluun peruuttaaksesi tai halutessasi muokata varaustasi. Huomioithan, että varauksen muokkaamisesta voi tulla mahdollisia lisäkuluja. Aamiainen sisältyy hintaan.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.