Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Jopa -30 % kun varaat vähintäään kolme hotelliyötä

Kesän parhaista viikoista voi tulla nyt entistäkin parempia! Tutustu Pohjoismaihin ja saat jopa -30 % varatessasi vähintään kolme peräkkäistä hotelliyötä. Tarjous koskee hotelliyöpymisiä 20.6.–18.8.2024.

Jopa -30 % kun varaat vähintäään kolme hotelliyötä! Yövy kauemmin ja säästä lomabudjettia entistäkin enemmän!

Hyödynnä nyt tilaisuus ja tutustu Pohjoismaihin. Upea kesä vaikka Ruotsin saaristossa? Vai kaupungin syke ja kattoterassit?  Sinä päätät!

Minne kesäseikkailut sinut johdattaakin, varaa hotellivierailusi Pohjoismaissa nyt edulliseen tarjoushintaan. Nyt saat nimittäin jopa 30 %:n alennuksen hotelliyöpymisistä varatessasi vähintään kolme peräkkäistä yötä kesälle. Tarjous koskee useita suosikkikesäkohteita: Helsinki, Tukholma, Göteborg, Kööpenhamina, Oslo, Bergen...  – vain muutamia mainitaksemme. Muista varata suosikkihotellisi ennen kuin muut ehtivät ensin!

Tarjous koskee vähintään 3 peräkkäisen yön pituisia varauksia, joissa vierailun ajankohta on 20.6.–18.8.2024 Muista varata 15.8.2024 mennessä!

Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Koskee vähintään 3 peräkkäisen yön pituisia vierailuja. Jos varaat vierailusi uudestaan siten, että se sisältää alle kolme yötä, sinun tulee silti maksaa kolmesta hotelliyöstä. Voit peruuttaa varauksesi saapumispäivään klo 16:00 asti. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa, lukuun ottamatta hotelleja At Six ja Comfort Hotel® Xpress. Clarion Collection® Hoteleissa hintaan sisältyy myös fika iltapäivisin sekä iltapala.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.