Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

50 000 huonetta alkaen 69 €

Nyt voit varata hotelliyöpymisiä kesän parhaille viikoille alkaen vain 69 € – varaa 22.4.2024 mennessä.

VARAA NYT! 50 000 huonetta alkaen 69 €

Toivotamme kesän luoksemme – ja nyt sinunkin kannattaa tehdä samoin! Hyödynnä tilaisuus ja varmista suosikkihotellisi kesäksi nyt upeaan tarjoushintaan: 50 000 huonetta alkaen 69 €

Nyt alkaa kaikkien aikojen kesä! Varmista ikimuistoiset kesäkokemukset ja hyödynnä upea tarjous! Nyt voit nimittäin varata hotelliyöt alkaen vain 69 €/yö 20.6. ja 18.8.2024 väliselle ajalle kaikkialla Pohjoismaissa.

Mitä jos viettäisit kesän Pohjoismaissa tänä vuonna? Nauti raikkaasta kesäsäästä, monipuolisista retkimahdollisuuksista luonnossa ja kesäöistä keskustan vilskeessä. Loma löytyy tänä vuonna siis läheltä. Hyödynnä nyt upea etu ja vietä kaikkien aikojen kesä!

Tässä muutamia suosikkejamme kesäkohteiksi: iki-ihana kesä-Helsinki, jännitystä ja kattoterasseja täynnä oleva Tukholma, uniikki ja pienen suurkaupungin tunnelmaa tarjoileva Göteborg, kuvankaunis ja elegantti Kööpenhamina, moderni ja sosiaalinen Oslo tai mitä sanoisit Bergenistä – oletko jo kokenut kaupungin monipuolisen tarjonnan? Valitse oma suosikkisi ja lähde tänä kesänä Pohjoismaihin viettämään kesää!

Muista hyödyntää kesätarjouksemme ennen kuin suosikkihotellisi varataan täyteen! Tarjous on varattavissa 22.4. asti ja koskee vierailuja kaikkina päivinä 20.6 ja 18.8. välisenä aikana.

Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita ja viimeinen uloskirjautumispäivä on 18.8.2024. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksetaan varattaessa, ja se voidaan peruuttaa 24 tunnin sisällä varauksen tekemisestä. Varausta on mahdollista muokata klo 16.00 asti saapumispäivänä hintaan 400 NOK, lisäksi mahdolliset takuumaksut. Ota yhteyttä Asiakaspalveluun peruuttaaksesi tai halutessasi muokata varaustasi. Aamiainen sisältyy kaikkiin varauksiin paitsi hotelleissa GLO Hotel Airport, At Six ja Comfort Hotel® Xpress.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.