Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

-20 % kun varaat kaksi hotelliyötä

Nyt saat -20 % hotelliöistä varatessasi vähintään 2 peräkkäistä yötä. Loma löytyy tänä kesänä läheltä – nauti Pohjoismaiden kauneudesta ja upeista kokemuksista hotelleissamme. Tee varauksesi jo tänään ja yövy milloin haluat, aina 18.8.2024 asti!

Varaa kaksi peräkkäistä hotelliyötä ja saat -20 %

Ota kaikki irti kesästä! Satsaa kokemuksiin ja investoi elämyksiin! Upeissa hotelleissamme pääset takuulla lomafiilikseen, vaikka yöpyisitkin kotikaupungissasi tai naapurimaan sykkeessä. Matkasi syystä riippumatta voimme varmasti tarjota jotakin sinulle sopivaa lukuisten hotelliemme joukosta kaikkialla Pohjoismaissa.

Nyt saat 20 %:n alennuksen hotelliöistä koko kesän ajan varatessasi vähintään kaksi peräkkäistä yötä. Suuntaa kesällä roadtripille Ruotsiin tai koe mitä upein Norja keskellä kesän parhaita viikkoja! Tai mikset viettäisi lomaa Helsingin kesässä, sitä ei voita mikään! Nyt kannattaa varata ajoissa – et menetä mitään, sillä peruutusehtomme ovat joustavat.

Tarjous koskee vähintään 2 peräkkäisen yön pituisia varauksia, joissa vierailun ajankohta on 20.6.–18.8. Muista varata 15.8. mennessä!


 

Suunnitteletko varaavasi kolme tai useamman peräkkäisen hotelliyön? 

Varaa 30 % alennuksella täältä

Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Koskee vähintään 2 peräkkäisen yön pituisia vierailuja. Jos olet varannut 2 yötä ja toinen öistä perutaan, sinun tulee silti maksaa molemmista öistä. Voit peruuttaa varauksesi saapumispäivään klo 16:00 asti. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa, lukuun ottamatta hotelleja At Six ja Comfort Hotel® Xpress. Clarion Collection® Hoteleissa hintaan sisältyy myös fika iltapäivisin sekä iltapala.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.