Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Uudenvuoden paketti: illallinen, kuohuvaa, hotelli ja aamiainen

Ota uusi vuosi 2024 vastaan parhaalla mahdollisella tavalla! Onko mitään sen parempaa kuin juhlistaa uuttavuotta kuplivan, ylellisen 4 ruokalajin illallisen sekä hotelliyön ja -aamupalan kera? Niin ajattelimmekin! Varaa viimeistään 27. joulukuuta.

Ylellinen 4 ruokalajin uudenvuoden illallinen, kuohuvaa, yöpyminen ja aamiainen!

Uusi vuosi 2024 odottaa jo (hotelli)oven takana. Varaa uudenvuoden pakettimme ja juhlista uutta vuotta kanssamme!

Varaa tulevan uuden vuoden varalle taianomainen uudenvuodenaattoilta ja nauti siitä, ettei sinun tarvitse valmistella tai suunnitella ennakkoon mitään muuta kuin se, mitä aiot pukea päällesi illalla! Pakettiin sisältyy lasillinen kuplivaa alkujuomaksi, neljän ruokalajin uudenvuoden illallinen sekä hotelliyöpyminen ja runsas aamiaisbuffet seuraavana aamuna – sillä se on ehdottomasti paras tapa aloittaa uusi vuosi. Mitä parhainta uutta vuotta!

Löydät alla olevan hakukentän kautta kaikki uudenvuoden paketin tarjoavat hotellit. Lisäksi voit varata Helsingissä sijaitsevien itsenäisten hotelliemme uudenvuoden paketit täältä.

Tarjous koskee uudenvuodenaattoa 31. joulukuuta 2023, check-out-päivä 1. tammikuuta 2024. Varaa viimeistään 27. joulukuuta.

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy alkujuomaksi lasillinen kuohuvaa, 4 ruokalajin uudenvuoden illallinen (ei sisällä juomia) sekä yöpyminen ja aamiainen yhdelle tai kahdelle henkilölle per huone, varauksesi mukaan. Jos matkustat lasten kanssa, ota yhteyttä siihen hotelliin jossa yövytte, ja varaa illallinen myös heille lisämaksua vastaan. Tarjous koskee rajoitettua määrää hotelleja ja huoneita, ja viimeinen mahdollinen check-out-päivä on 1. tammikuuta 2024. Varauksen voi perua 27.12. asti. Hotelli ottaa sinuun yhteyttä illallisaikaan liittyen vierailun lähestyessä. Yasuragin uudenvuodenpaketti sisältää lasillisen kuplivaa sakea, 5 ruokalajin uudenvuoden illallisen ja sisäänpääsyn japanilaiseen kylpylään (ikäraja 16 vuotta). Peruutusehdot sekä illallispaketin sisältö voivat vaihdella tehdessäsi varauksen itsenäisten hotellien omien varaussivustojen kautta. Ole hyvä ja lue ehdot huolellisesti.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.