Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Illallinen ja hotelli alkaen vain 795 SEK / henkilö

Tuo arkeen hieman luksusta 3 ruokalajin illallisen, hotelliyön ja aamiaisen merkeissä – kaikki mahtavaan pakettihintaan kulinaristien Göteborgissa.

Ruoan ystävien visiitti Göteborgiin!

Etsitkö täydellistä lahjaa kumppanillesi, hauskaa kokemusta parhaan ystäväsi kanssa tai ihanaa laatuaikaa perheen kesken? Vastaus löytyy täältä!

Nyt lähdetään Göteborgiin! Onko Tukholman kadut, nähtävyydet ja kaupat käyty useaan otteeseen läpi? Suuntaa Ruotsin kasvavaan ja kokemuksia täynnä olevaan Göteborgiin  ruotsalaiseen suosikkikohteeseen, josta kesän vietto voi alkaa!

Aloita ilta kolmen ruokalajin illallisen parissa ja kruunaa ikimuistoinen päivä hotellihuoneessasi hyvillä yöunilla. Aamulla päivä alkaa parhaalla mahdollisella tavalla: hotelliaamiaisella. Varaa upea illallispaketti yhdelle tai kahdelle hengelle, alkaen 795 SEK per henkilö/yö kahden hengen huoneessa. 

Tarjous koskee kaikkia päiviä 18.8.2024 asti sekä viikonloppuja (torstaista sunnuntaihin) 22.8.15.9.2024.

Paketti voidaan varata Clarion Hotel® Drakenista 1.7.31.8. toteutuvien majoitusten yhteydessä (alkaen 1295 SEK/henkilö). Illallinen tarjoillaan Brasserie Drakenissa, ja tarjoiluajoiksi on valittavissa klo 17:00 tai 21:00.

Clarion Hotel® The Pierissä illallinen tarjoillaan Living Roomissa. 

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen 1-2 henkilölle, varauksestasi riippuen. Lasten kanssa majoittuessasi, ota yhteyttä hotelliin varataksesi lisäillalliset. Huom! Lisäillallisista veloitetaan erillinen maksu. Emme voi taata uutta menua joka illaksi, jos varaat useampia öitä. Voit peruuttaa varauksesi saapumispäivään klo 16.00 asti.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.