Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kesäpaketti: 3 ruokalajin illallinen, hotelliyö ja aamiainen

Nyt voit varata ihanan hotellielämyksen sisältäen kolmen ruokalajin illallisen, hotelliyön ja aamiaisen – kaikki tämä upeaan pakettihintaan.

Unohtumaton hotellielämys kaikilla herkuilla – alkaen vain 170 € kahdelle

Kolmen ruokalajin illallinen, hotelliyö ja hotelliaamiainen = täydellinen tapa tehdä kesästä entistäkin upeampi! Ota kaverisi mukaan ja viettäkää unohtumatonta laatuaikaa yhdessä hotellin kaikista herkuista nauttien. Varaathan toivomasi ajankohdan pian, sillä tämä paketti myydään nopeasti loppuun!

Vietä ilta kesäisen kolmen ruokalajin illallisen ääressä ja kruunaa ilta hotellisängyssä hyvillä yöunilla. Aamulla pääset aloittamaan päivän parhaalla mahdollisella tavalla: hotelliaamiaisella, sillä mitäpä hotellivierailu olisi ilman sitä? Käytä tilaisuus ja varaa upea kesäpaketti kahdelle, alkaen 170 €.

Huomioithan, että majoittuessasi Hotel Fabianissa, illallinen tarjoillaan lähellä sijaitsevan Hotel Lilla Robertsin ravintolassa, Krog Robassa. 

Hobo Helsingissä illallinen koostuu muun muassa erilaisista pienistä suupaloista, pizzasta ja pehmiksestä – kuten Hobossa herkutellaan!

Tarjous koskee kaikkia päiviä 27.6.-18.8.2024 sekä viikonloppuja (torstaista sunnuntaihin) 22.8.-15.9.2024. Varaa viimeistään 12.9.2024!

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen 1-2 henkilölle, varauksestasi riippuen. Lasten kanssa majoittuessasi, ota yhteyttä hotelliin varataksesi lisäillalliset. Huom! Lisäillallisista veloitetaan erillinen maksu. Emme voi taata uutta menua joka illaksi, jos varaat useampia öitä. Tarjous koskee kaikkia päiviä ja vierailuita 15.9.2024 asti valituissa hotelleissamme sekä tietyissä huonetyypeissä. Voit peruuttaa varauksesi saapumispäivään klo 16.00 asti.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.