Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Viikonloppupaketti 3 ruokalajin jouluisalla illallisella

Kuinka houkuttelevalta kuulostaakaan jouluisa viikonloppumatka? Nauti suosikkikaupungistasi Pohjoismaissa ja tee tästä joulusta ikimuistoinen. Kahden yön hotellimajoitus ja jouluisa 3 ruokalajin illallinen sisältyy pakettiin.

Jouluisa viikonloppu suosikkikaupungissasi – kolmen ruokalajin illallinen sisältyy!

Hemmottele itseäsi hotelliviikonlopulla ja hyödynnä upea pakettitarjous! Paketti sisältää kaksi hotelliyötä, aamiaisen ja kolmen ruokalajin illallisen valituissa hotelleissamme alla.

Nyt on vihdoin aikaa rentoutua pitkän syksyn päätteeksi ja nauttia samalla suosikkikaupunkisi tarjonnasta ja rentouttavasta oleskelusta hotellilla. Tätä on odotettu, eikö totta? Kruunaa viikonloppulomasi unohtumattomalla kolmen ruokalajin illallisella hotellillasi. Mitä parhain kokonaisuus rentouttavaan lomaan! Hotellista saat aina vinkkejä nähtävyyksiin, kahviloihin ja ravintoloihin.

Tarjous koskee kaikkia viikonloppuja perjantaista sunnuntaihin 31.12.2023 asti. Varaa viimeistään 29.12.2023!

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy kolmen ruokalajin illallinen yhtenä iltana, yöpyminen kahtena yönä ja aamiainen, yhdelle tai kahdelle henkilölle varauksesi mukaan. Jos matkustat lasten kanssa, ota yhteyttä hotelliin, jossa yövytte, jotta voit varata illallisen myös heille. Tästä veloitetaan lisämaksu. Tarjous koskee rajoitettua määrää hotelleja ja huoneita, viimeinen mahdollinen check-out-päivä on sunnuntai 31.12.2023. Varauksesi on peruutettavissa klo 16.00 asti saapumispäivänä. Illallinen tarjoillaan lauantaina. Tarjous koskee vain 2 yön pituista yöpymistä. Jos yksi öistä perutaan, yöpymisestä veloitetaan normaalihinta. Ota yhteyttä hotelliisi ennen saapumistasi, mikäli haluat siirtää sen perjantaiksi. Peruutusehdot sekä illallispaketin sisältö voivat vaihdella tehdessäsi varauksen itsenäisten hotellien omien varaussivustojen kautta. Ole hyvä ja lue ehdot huolellisesti.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.