Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. Contact Customer Service if you have any questions.

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Oslon lentoasema, Norja

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norja

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport on yksi Norjan suurimmista kokoushotelleista ja sijaitsee vain 8 minuuttia Oslon Gardermoenin lentokentältä. Hotellimme asiantunteva henkilökunta ja 40 joustavaa kokoustilaa.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Clarion Hotel & Congress Oslo Airportiin! Täältä löydät hyödyllistä tietoa hotellistamme. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa tai sinulla on kysyttävää vierailuusi liittyen, ota meihin yhteyttä.

Pysäköinti

Hotellimme tarjoaa ulkopysäköintipaikkoja hintaan 150 NOK/vuorokausi. Pysäköintipaikkoja on rajoitetusti. Voit maksaa suoraan Easy Park -sovelluksessa.

Lentokenttäbussi

Lentokenttäbussi S44 kulkee OsloGardermoenin lentoasemalle/-asemalta vähintään kaksi kertaa tunnissa ja pysähtyy aivan hotellin sisäänkäynnin edessä. Ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi tietoa hinnoista ja aikataulusta. Liput ostetaan VY-sovelluksessa tai bussissa, hinta 80 NOK per henkilö ja matka.

Matkatavaroiden säilytys

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport tarjoaa teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Yhdistä laitteesi Clarion-connect-verkkoon ja surffaile rajattomasti! Unohditko ottaa tietokoneesi tai älypuhelimesi mukaan matkalle? Voit myös käyttää vastaanotostamme löytyvää Macia.

Huonetason korotus

Haluaisitko huoneeseesi enemmän tilaa tai oman parvekkeen? Tutustu hotellimme erilaisiin huoneisiin ja vie hotellivierailusi seuraavalle tasolle. Mikäli kaipaat luksusta, voit valita jonkin ylellisistä sviiteistämme. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Tervetuliaistoivotus huoneeseen?

Kukkia, suklaata, hedelmiä… mahdollisuuksia on monia. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja tilataksesi tervetuliaisyllätyksen.

Ota meihin yhteyttä

Ote yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja tehdäksesi varauksen puhelimitse +47 63 94 94 94 tai sähköpostitse cl.oslo.airport@strawberry.no.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 06.30 - 10.30

Avaamme ravintolamme jo klo 05.00 kaikille aamuvirkuille. Jos olet lähdössä liikkeelle todella aikaisin, voit tilata aamiaisen etukäteen mukaasi; Catch & Grab

Päivällinen

Maanantai - sunnuntai: 17.30 - 22.30

Baari

Maanantai - lauantai: 17.00 - 01.00 
Sunnuntai: 17.30 - 23.00

Kuntosali ja rentoutumisosasto

Maanantai - Sunnunta: 10.30 - 22.00 

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.